Fabia'nızın gözünüze çarpan eksilerini yazarsanız alan ve almayı düşünenlere yardımcı olur diye düşünüyorum.
Benim gözüme çarpan eksileri. (1.2TSI 110 BG DSG - Style)
- Ses yalıtımı
- İçeride kullanılan malzeme kalitesi.
- Radyonun çekim kalitesi.
- İlk iki viteste sarsan vites değişimi (DSG)
- D modunda ölü şanzıman tepkileri (DSG)
- Ani frenlerde gelen gıcırtı sesi
- İlk defa 40'a çıkıldığında gelen ses. (ABS sesi?)
- Düzgün çalışmayan ve güncellenemeyen Mirrorlink sistemi (22. Hafta öncesi araç sahibiyim)
- Basit torpido gözü.
- Style pakette park sensörü gelmemesi.
- Style pakette anahtarsız çalıştırma var iken anahtarsız giriş olmaması.
Merhabalar
benim araçta sizinkinin aynısı ses yalıtımı konusunda çok rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım hatta aracıma binen bir çok kişi de aracın içeriye ses almamasını başarılı buldu.
İçeride kullanılan malzeme konusunda haklı olabilirsiniz plastiği sert ama bu segment araç için fena sayılmaz.
Çok fazla radyo dinlemediğim için çekim kalitesine bir şey diyemeyeceğim.
İlk iki viteste sarsan vites değişimini eğer çok dikkat ederseniz hissediyorsunuz. Ayrıca yolcuların hissettiğini düşünmüyorum. Öle olsa kıskanç arkadaşlarım sırf eleştiri olsun diye söylerlerdi:)
D modunda ölü şanzıman tepkilerinden kasıt nedir? Tam anlayamadım?
Frenlerden şuana kadar bir ses duymadım ama sabah erken saatlerde kış dolaysı ile bazı gıcırtı sesleri geliyor.
İlk defa 40'a çıkıldığında gelen ses. (ABS sesi?) bu konu da sonuna kadar haklısınız. Ben de çok rahatsız oluyorum hatta başlarda çok takıntı etmiştim. Ama hala ne sesi emin değilim bu konuda açılan bir başlık vardı. Bir çok şeyin sesi olduğu konuşulmuştu. Serviste başka bir şeyler söylemişti.
Aracımı Eylül ayında aldığım için mirrorlinkte bir sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntım İphone carplay kullandığım için navigasyonu ekrana yansıtamıyorum. Bu da apple ilgili bir durum.
Bana göre bu donanımdaki bir aracın en büyük handikapı kesinlikle arka park sensörünün olmaması. Bana göre en büyük eksiklik bu.
Anahtarsız giriş olsaydı da çok iyi olurdu.
Farlar bixenon olabilirdi.
Simply clever olarak telefon tutucuyu araca koymamışlar. Ayrıyeten satın aldım.
Şuan için aklıma gelenler bunlar. Ama performans, yakıt, konfor, olarak şuana kadar beni tatmin etti.