teşekkür ederim hocam, nanokoruma tam olarak nasıl bir şey? ben daha evvel bir detaing forum sitesindeki kullanıcıların çokca tavsiye ettikleri FK1000 diye bir cila temin ettim ve eski aracıma zaman zaman uyguladım, çok da memnun kaldım. Benzer bir şey ise zaten kendim FK1000 uygulamayı düşünüyorum. Ancak çok daha kalıcı ve etkiliyse onuda yaptırabilirim.
FK1000 ürününü bilmiyorum, ben kendim boya koruma yapmadım hiç arabama. Özetle nano korumada kullanılan ürünler normal cilalara nazaran araç üzerinde daha sert ve koruma oranı yüksek bir satıh oluştururlar, böylece aracın boyası kuş pisliği vb gibi etkili kirlere, aşırı sıcak ve soğuklara karşı çok daha uzun süre korunmuş olur. Nano koruma yapılan bir aracın boyası (yoğun ve aşırı kirlenme olmadıkça) ort. 1,5 yıl orijinalliğini korur. Nano korumanında ötesi, seramik ve kristal kaplama uygulamalarıda var ancak onlarda fiyat baya artıyo tabi. Ben nano koruma tavsiye ederim, ancak iyi araştırın.Bu işi iyi yapan detailingciler var, ankarada olsa Dby Detailing derdim direk mesela...