0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
suçu kime verdiler hocam bu kazada çok merak ettim ?
Çok geçmiş olsun hocam, kontrolsüz çıkış falan diyorsa yazıklar olsun. siz tali yoldan çıkmış olsanız bile aracınızı şeridine oturtmuş gidiyorsunuz artık, adam resmen sizin yolunuza geçip bodoslama dalmış. Siz yola çıkarken çarpsa bile yolun solunda ne işi var Allah aşkına. Aracınızın değer kaybı içinde böyle pişkin bir arkadaşdan para talep edebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla mahkemeye çıkmadan önce uzlaştırma heyeti değer kaybının tespit edilmesinden sonra suçlu olan tarafa mahkeme masrafı ile birlikte ödemesi muhtemel tutarı belirtip bir orta yolda buluşmanızı sağlıyor. Ya da Allah.a havale edip aracınızı yaptırıp binin. Tekrar geçmiş olsun.
İyi o zaman yola kontrolsüz çıkan bir araç görürsek şeridine geçip bodoslama dalalım da görsün gününü! Neyse siz canınızı sıkmayın sonucu bekleyin. Allah beterinden saklasın.
Hocam yeni gördüm. Geçmiş olsun, her olumsuzluğun altında bir hayır aramak da lazım. O kaza olmazsa belki ileri de başınıza başka bir şey gelecekti!.Bak, hem de paranın her şeyi değiştirebiliyormuş olduğunu da ıspatlamış olduk,
hasar dosyasını açtığımda "mutabakatsızlık"yazıyor karşı taraf suçu kabul etmediğinden dolayı bir üst komisyona havale olunacakmış.bodoslama dalıyor herif hala inatçılık yapıyor.
İlk mesajda yazdığınız -tüm yorumlarda dikkatten kaçtığını varsayıyorum- üzere Şahin sürücüsü direksiyonun kilitlendiğini söylememiş miydi? Bu durumda kusurlu olan o aslında ve bunu hesaba katıp tutanağa yazmadınız mı?Eğer yazdıysanız hatayı ona vermeleri gerekmez mi?Zaten bunu söyleyen kendisi olduğuna göre, üstünü mü kapattı, unutturdu?
karar henüz sonuca bağlanmadı beklemedeyiz.Aracımı bugün teslim aldım.Yalnız benim 2005 model panjur ve çerçeve bulunamadığından makyajlı kasanın panjurunu değiştirmişler,çerçeve ve amblem/logo da değişmiş araca ayrı bir hava katmış.Sis farını temin edememişler haftaya da onu değiştirecekler.
Inanin en cok aracsiz kalmak en kotusu,22. Ocak'danberi aracsizim gerci k biraferin fiorinosu var ama emanet aracla gezesimde gelmiyor.bizim eleman şahin'i yaptirmis geziyor,hergun yandan dibimden geciyor arayip sordugu yok.insan olmak farkli bişey...