Bu öğlen kendi aracımı servise bıraktım 15,000 lik bakım için bir vatandaşla tanıştım sarı fabia rs si var biraz konuştum biraz havalı bi vatandaştı kendisi uçuyo kopuyo tarzında konuştu ben kullandığımda 180 hp lik bir zevk alamadım dediğimde senin bindiğin arac 1,4 atmosferik 85 liktir dedi:D 1,2 motor 3 silindir aracla geldim ya bakıma acemi sannetti beni zamanımız vardı mahallemin garajına götürdüm
1,4 turbo unomuz var 86 model aracın üstünde yapılan işlemler:D
MEGASQUİRT 2 BEYİN---WÖSSNER PİSTON---HAFİF KOLL---KRANK ÖZEL GETİRTTİM----DERECELİ EGZANTİRİK---external wastegate--TURBO CT 20---AEM WİDE BAND---DRAG ŞANZUMANI VE ÖZEL AKS ları var
arac sağlıklı 220 hp
baktı araca güldü hurda çöp dedi
1,4 tsı +yazılım 225 hp aldığını sölemişti arkadşa bana
şile yolunda rolling yaptık 2, vites 60 ta başlayıp 240 ta biticek dedim
60 ta başladık 150 de 10 boy 240 ta 25 boy 5 tır arası kadar fark açıldı durduğumuzda benim anlatmak istediğim buydu dediğimde haklısın dedi
fabia rs --cupra-gtı bu araclar 180 hp in tam olarak hakkını nedense veremiolar benim gözümde ve aracın motorun soğumasını bekledik aracı yağ eksiltmiş fabia rs nin çok kasınca yağ eksiltme sorunu yaşatıyo 1,4 tsı da stock 180 hp likl bir güç sıkıntı galiba bide yazılmlı dahada agresif motora binen yük çok çok fazla dahada yağ yakma oranını yükseltiyo demekki daha yaeni bir arac yeni bir motor neden yağ eksiltirki