0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence araba çok güzel olmuş tahminim 1.2 tsi elegance en fazla 38 olur. Ben bu fiyata gelirse almayı düşünüyorum.Tabi teste çıkmadım testten sonra kesin kararımı verecem.Bence arabanın eksisi navigasyon olmaması fuarda en çok ilgimi çeken arabaydı. Fuara sadece beyaz getirmişler bu Yüce oto neden böyle yapıyo hayret diğer renkleride getirselerdi süper olurdu.
Yarın oradayım. Yeni leon ve golf için sabırsızlanıyorum. Lamborginiye, bentleye falan bakasım yok :hah:
Hocam, Rapid'le ilgili izlenimlerinizi buraya yazar mısınız? Ayrıca Rapid'in fiyatları hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışabilir misiniz?Teşekkür ederim şimdiden.
Tabiki özellikle dikkat ederim. Pazarlık bile ederim kardeşim ayıpsın :syg2:
Rapid fotoları yüklüyorum biraz fikir verir
Şahsen beni pek tatmin etmedi özellikle elegance donanım
Jettadan daha küçük tabikide boyutlarına baktıysanız 15 cm uzunluğu az..Rakipleri arasında açık ara farkla en iyisi(301,toledo,c-elysee).Bu araç jettayla kıyaslanmaz...1.2 tsi 42bin sanmam çok fazla olur. 3bin daha verir vw jetta comfort alırım...
Jetta'dan uzunluk olarak 18 cm, genişlik olarak 7 cm daha kısa. O yüzden B sınıfı zaten. Almanya'da 1.2 Elegance fiyatı 19.860 Euro. 1.2 Jetta Highline 23.000 Euro. Active, Ambition, Elegance donanımlı araçların arasında Almanya'da 1.000 Euro civarı fark var. Öğreniriz yakında...
Optima fiyaskosu.
Kia Optima mı bu? Neden fiyasko anlamadım. Rapid hakkında derin görüşleri olanlardan yorum bekliyorum. İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.