İşte benim sıkıntımda bu zaten.Her bağajı açmam gerektiğinde saçma bir şekilde sol arka kapıyı açmam gerekiyor.Gerçekten de gereksiz bir özellik.Elimde çantalar var ve bagajı açacağım,ilk önce unutuyorum sol arka kapının açılması gerektiğini...Zaman kaybı gerçekten.Ama yazılımsal olarak halledilebilir belki bu sorun diye düşünüyorum.
@blaclemre,
Neden SOL ARKA KAPI ? Tam tersine SOL ÖN KAPI olması gerekir,yani sürücü kapısı. Burada sizin aracınızda mantıksız ters bir bağlantı var. Skoda Fabia elektriksel bağlantılarını bilen, en iyisi servis elektrikçisi bu durumu düzeltir. Durum yazılımsal değil, fiziksel elektrik bağlantısı sorunu. Aracınızın geçmişini bilmediğim için bir ihtimal kapılarla ilgili ve/veya uzaktan kumanda sisteminin sökülüp takılması, dolayısıyla bir sorunun giderilmesi amacıyla bağlantının uzaktan kumanda sisteminde hatalı yapıldığı düşüncesindeyim. Elimde Fabianın elektriksel bağlantı şeması olmadığı için "şuradadır" diyemiyorum. Aslında TR gibi soyguncusunun, tinercisinin, ipe sapa gelmez bir yığın süprüntünün bol olduğu olduğu ülkeler için son derece faydalı, en azından bu tip olayları caydırıcı bir özellik.Sizin şansızlığınız, kel alaka bir kapıda bu özelliğin ilişkilendirilmesi.Aracınızın ilk sahibimisiniz?