arkadaşlar veliefendide gidiyorken, kaza yaptım. Meğersem lastiklerim kötüymüş, zaten vurmanın etkisiyle patladı iki lastik.
Aslına bakarsa belediyenin de hatası var, marmara forum yüzünden çevre yapılandırması yapılıyor. Toprak takviyesi yapılmış ve topraklar yoldan tam temizlenmemiş, birazcık yağmur yapması ile yerler jilet gibi olmuş.
aracımı durdurmayı ne kadar denesemde başarısız oldum, araba savrulmaya başlıyorken, ayağımı frenden çekmemle araba kendini toparladı, fakat malesef yeterli olmadı, daha öncesinde bu kötü anımı sizlerle paylaşacaktım fakat abim askerdeydi ve bu forumu ben takip ettiğim için ve devamlı ona bahsettiğim için görüyor olabilir diye düşündüm ve bu sıkıntımı biraz geç paylaşmak istedim.
Çok şükür kaza da sadece maddi hasar var, benim aracımda 8 milyar hasar çıktı vurduğum arabada kaç çıktı onu bilmiyorum ama rahat 5-6 vardır diye düşnüüyorum.
Artık aracıma pek güvenim kalmadı, ailemde onay verirse değiştirme düşüncesinde ve görüşündeyim.
Bu arada araç servisten çıktı o kadar gözüm gibi baktığım aracımın başına neler geldi
sakınan göze gerçekten çöp batıyor..
ALLAH kaza bela vermesin