škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ankarada önerebileceğiniz özel servis varmı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Artukbey

  • Kıdemli Üye
  • ****
    • İleti: 314
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Ankarada tavsiye edebileceğiniz özel sevis veya usta varmı ? Dün kardeşime roomster aldık 29 bin km'de 30 bin bakımı için servis 350 TL istemiş daha uygun ve iyi bir yer varsa oraya götürecek.


škodaturkey.com

Ankarada önerebileceğiniz özel servis varmı
« : 01 Aralık 2012, 14:08:20 »

Çevrimdışı Özgür Şahin

  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 790
    • http://www.mesutozil.com
dikmende ki bilginler otomotiv'i önerebilirim, gidip fiyat almanızı tavsiye ederim.


Çevrimdışı hiko

  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 2103
Hangi servise gittiğinizi yazmamışsınız, ancak illaki servis olsun diyorsanız Konya yolundaki AND skoda da Eyüp ustayı bulun selmamı söyleyin rahatlıkla pazaarlık yapaabilirsiniz. Özel servis diyorsanız (daha önce yetkili servis idi ve baya iyiler)
şaşmazda ZEKİ ÜNALDI  http://www.zekiunaldi.com/
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim


Çevrimdışı Engin E

  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 8341
Yalnız zeki ünaldının sadece adı kaldı, tüm elemanlar değişmiş, yenileri nasıl bilemiyorum...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)


Çevrimdışı vw=Skoda

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 35
Özel servis istersen ostimde GENOTO var seat Vw Skoda Audi ye bakıyor Mahmut usta doğuş oto bas ustalarından 60000 km bakımını bana doğuşun yarı fiyatı dedi nerdeyse ustalığı ve yanında çalışanları saygılı insanlar kaportaya da bakıyorlar. Kolay gelsin :)
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2012, 10:04:26 Gönderen: vw=Skoda »


Çevrimdışı B.fabia

  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 1838
ostimde mass oto var wv. servisi. gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. iki aracımın tüm bakımlarını yaptırırdım orda triger degisimi falan da dahil.