škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

fiyat arastirmasi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgurbera

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 12
Merhaba arkadaslar aracim 2001 1.4 68hp modeli km orjinal 71000 de ve kesinlikle boya ve degisen yok calismayan hicbir aksami yok. Goz bebegim gibi bakar ve severim ancak model yukseltmek icin satacagim dusuncem daha yuksek model bir fabia yadan yana insallah kendi aracim gibi temizini bulurum. Fiyat olarak ne istemeliyim birde aramizda takas yapmak istiyen olursa 2007 civari dusuncem.  Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum iyi aksamlar.


škodaturkey.com

fiyat arastirmasi
« : 12 Ocak 2015, 22:51:30 »

Çevrimdışı ozgurbera

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 12
Ayrica aracimda navigasyonlu multimedya unitesi var 1100 tl degerinde


Çevrimdışı B.fabia

  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 1838
....................
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 01:16:30 Gönderen: B.fabia »


Çevrimdışı laswidow

  • YMÇ.P. Pilot
  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 620
araç comfort ise ve dediğiniz kadar temiz ise 20- 21 bin civarı eder ..



Çevrimdışı B.fabia

  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 1838
O fiyatlara o modelde araçlar var ancak ilan tarihlerine bakıyorumda baya beklemişler. Sahibinden de herkes her fiyatı yazıyor. Satış fiyatları önemli. Tok satıcı iseniz farklı.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 20:07:08 Gönderen: B.fabia »


Çevrimdışı ozgurbera

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 12
fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. forumda 2007 ve üzeri satılık satılık fabia temiz denk getirebilirsem. alacağım artık.


Çevrimdışı DDŞ

  • Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 9379
18-20 bin lira civarı eder. aynı şartlarda 101lik olsaydı 20-23 arası ederdi.


Çevrimdışı ozgurbera

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 12
benimde düşüncem 19500 gibi bakalım hayırlısı. inşallah temiz biniciye gider.


Çevrimdışı umtdrn

  • Kıdemli Üye
  • ****
    • İleti: 481
Geçen yıl bu zamanlarda , 2001 model Fabia Comfort' u bir arkadaşımız tam 13250 tl ye aldı .

Ancak siz aracınız çok düşük km de ve hatasız olduğunu söylüyorsunuz . aracın üzerinde bulunan ekstraları da göz önünde bulundurmak lazım .

Geçen sene ile bu sene arasındaki piyasa artışını da düşünürsek , benim kafamda bir fiyat oluşuyor . Sizin söylediğinizden biraz daha düşük tabi .

Umarım aracınızı istediğiniz fiyata satarsınız . Hayırlı satışlar...


Çevrimdışı ozgurbera

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 12
evet piyasada temiz araba bulmak gerçekten çok zor böyle bir durumdada hiç satasım yok arabamı bakalım hayırlısı 2 sene daha binip sıfır almak galiba en iyisi 20 araç götürdüm sanayiye takas için hepsinde ayrı dert. piyasa gerçekten çok yüksek ama şöyle bir durum var adamın arabası 2010 model 180000 km var ve bi sürü değişeni var böyle araçlarlada üste bi dünya para verip takas yapılmaz hayırlısı olsun hakkımızda bakalım.