škodaturkey.com
GENEL => Paylaşım => Konuyu başlatan: mygokhan - 13 Ekim 2010, 10:23:48
-
Şifresini hatırlayamayan genç hapis cezasına çarptırıldı
(http://yahoyt.com/images/news/hbr_9206_d.jpg)
Polisin emrine rağmen şifresini hatırlayamayıp bilgisayarını açamayan genç hapse girdi.
11/10/2010
İngiltere'de şifresini unutan bir genç, polisin emrine rağmen şifresini hatırlayamayında 16 haftalık hapis cezasına çarptırıldı. İlk başta gencin aleyhine gibi gözüken olayın aslı biraz farklı.
İngiltere polisi, cinsel istismar konusunda yürüttüğü soruşturmada Liverpool'da yaşayan Oliver Drage isimli gencin bilgisayarını incelemek istedi. 19 yaşındaki genç çocuk, bilgisayarına 50 hanelik şifre koyduğunu söyleyip tamamını hatırlayamadığını belirtti. Polis, çocuktan bilgisayarını açmasını istese de polislerin bu isteğini karşılayamayan çocuk tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme ise polise karşı koymak suçundan dolayı 16 haftalık hapis cezası verdi.
Polisin şuan bilgisayarı açma çabaları sürüyor. Eğer bilgisayar açıldığında cinsel istismar konusunda materyaller bulunursa Drage'in cezası arttırılacak. İlk başta genç suçsuz gibi gözükse de eğer polis haklı çıkarsa gencin şifresini bilerek vermediği anlaşılacak.
-
Oha, 50 haneli şifre mi ? Ne yapmış bu eleman ya.... :sopa:
-
:aman:
Forum şifrenizi unutmayın :D
-
:aman:
Forum şifrenizi unutmayın :D
Bir şey olmaz kanımca zira polişle ilgili polisin bir şey araştıracağını sanmıyorum.:D
-
Bir şey olmaz kanımca zira polişle ilgili polisin bir şey araştıracağını sanmıyorum.:D
Polis değil yönetim araştırır, hele bir unut şifreni :++: