škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Octavia A7 => Konuyu başlatan: Dogukan - 13 Mayıs 2015, 08:13:03
-
Facebook üzerinde kapalı bir grup ile daha iyi konu tartışlacıgını alısveris yapılebilecegini ve yardımlaşılabilinecegini forum sayfasının karışık oldugunu düşünüyorum varsa eger böyle bi sayfa bilgilendirirseniz sevinirim yoksada böyle bir grup acılsa skoda kullanıcıları için cok faydalı olur . . .
-
Forum ne olacak, kaldıracak mıyız :)
-
forumda daha derli toplu bence aradıgını konulara gore bulabiliyorsunuz. facebookda tartısma konuları gibi anca olabilir hızlı cvp icin sadece.
-
ankette 7 noktalı olanı işaretledim ama biri ne işaretlediğimi söylerse sevinirim :)
-
6 noktalı olan daha hoş bence...onu seçin.
-
deniyelim derim https://www.facebook.com/groups/871832609555423/
-
Bi arkdaş var difözör flan takmış ona nasıl ulaşabilirim tanıyan eden ?
-
Genel olarak 1990 öncesi jenerasyon forum ve e-posta kullanırken, sonrası facebook ve whatsapp kullanıyor. Facebookdan çıkmayan android telefonu olan yiğenlerim e-posta adreslerinin olmadığını iddaa ediyorlar :)
Forumda eski konularda çok değerli bilgiler yer alıyor. Face üzerinden foto ve medya paylaşmak ne kadar kolay olsa da foruma yapılan kayılımı olumsuz etkiler diye düşünüyorum.
-
Bi arkdaş var difözör flan takmış ona nasıl ulaşabilirim tanıyan eden ?
sarı çizmeli mehmet ağa...
+