škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Octavia A7 => Konuyu başlatan: tuncay52 - 27 Nisan 2015, 20:20:22
-
Selamlar camları kapatmak için düğmelere basılı tutuyorum sonuna kadar kalkiyor camlar daha
sonra kendiliğinden yarıya kadar iniyor sanki sıkısma olmuş gibi tepki gösteriyor.Daha öncede olmuştu kendiliğinden düzeldi aç kapa yapınca ancak duzelmiyor .başınıza böyle bişey geldi mi arkadaşlar.
-
Anahtarı kapıya takarak camları tamamen açıp kapatarak revizyon yapman lazım bununla ilgili ayrıntı araç kullanma klavuzunda var göz atarsan sorunu kolayca halledersin endişelenme mühim bir sorun değil.
-
Anahtarı kapıya takmaya yer bulamadım ancak kitaptaki gibi yaptım olmadı servisi. Aradım çok saçma cevaplar aldım yarın götürecem Baktircam.adam bana arabada sigara iciyomusun diye sordu Ne alaka dedim cam yarim açık gezince hafizaya almıştır yarim pozisyonu dedi.güldürdü beni.sonrada film varsa sıkışma yapar dedi filmi siz taktiniz dedim bi zararı yok dediniz dedim.sadece on camlarda değilki film .arka camlarda sorun yok.
-
Camlarda tek dokunuşla kapanma özelliği varsa, butonu yukarı çekin cam tamamen kapanınca butonu bırakmayıp en az beş saniye bekleyin. Cam yukarı çıkınca aşağıya iniyorsa da tamamen aşağıya inene kadar butonu bırakmayıp en az beş saniye o şekilde tutun. Resetlemenin böyle yapıldığını hatırlıyorum.
-
Sol ön kapıda anahtar girişi kapak ile izole edilmiştir o kapağı anahtarla kanırtarak rahatca çıkarırsın.kapağı çıkar işi yaparsın.
-
Evet bugün servise gittim ve camlarda sıkısma varmış (aynı anda iki camda nasıl oluyorsa bu)motorlar degisecekmis haber verecekler şimdilik beklemedeyim ancak arabayla giderken camlar tam kapanmadığını için eko uyarı camları kapat diyor.