škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Superb II => Konuyu başlatan: Lostarmy - 02 Mart 2015, 17:03:59
-
Arkadaşlar bu modeli hiç inceleyen oldu mu ? Sanırım sadece yetkili Skoda, VW ve Seat bayilerinde satılıyormuş. Sanki araçta daha iyi duruyor gibi .
Ürün Superb
https://www.youtube.com/watch?v=ctk_i2qtmuo
Ürün Vw
https://www.youtube.com/watch?v=vnxpbBh91I4
-
2006 Octavia A5' e almıştım orjinal olmayan bir ürün, muhakkak bir sıkıntısı çıkabiliyor bu yan sanayilerin bence.
1 sene sonra alın, biraz daha fazla verip orijinal alma taraftarıyım.
-
2006 Octavia A5' e almıştım orjinal olmayan bir ürün, muhakkak bir sıkıntısı çıkabiliyor bu yan sanayilerin bence.
1 sene sonra alın, biraz daha fazla verip orijinal alma taraftarıyım.
Teşekkür ederim. Sanırım columbus düşeneceğiz artık.
-
yakından görüp denemek lazım. BAzılarının dokunmatiği ve çözünürlüğü çok kötü oluyor mesela, ya da güneş ışığında hiçbişi göstermiyorlar
-
İmkan varsa Columbus en iyi tercih olur, ancak ünitenin navigasyon özelliği hakikaten kötü. Navteq haritası kullanıyor, senede 1 bilemedin 2 güncelleme geliyor. Ankara'nın yeni yolları hala yok, halbuki 2 ay önce güncelledim haritayı.
3. parti cihazlar, mesela Zenec igo kullandığı için navigasyon konusunda çok daha başarılı.
-
yanlış hatırlamıyorsam mirror link var bu üründe. Navi işi telefondan yansıtılabilir belki
-
bende zenec 2011d var gayet güzel, kesinlikle çin malları gibi değil. güneş ışığı için özel bir yapısı var, yalnız dokunmatiği cep gibi hassas değil, ses çıkışı ve kalitesi çok iyi, bluetooth çok iyi. geri kamera performansı çok iyi, klima direksiyon maxidot uyumlu ve epey bir özelliği var.
-
Herkese cevapları için teşekkür ederim. Sanırım öncelikli tercih columbus fakat bütçe meselesi beklemeye devam. :)
-
2014 araçlara zenec e 2015 modeli uyumlu mu acaba