škodaturkey.com
GENEL => Paylaşım => Konuyu başlatan: veracocha - 30 Aralık 2014, 12:29:55
-
varmı yaptıran :D
http://www.youtube.com/watch?v=tH7uFxSL80E
-
Buhar sıcak değil heralde yoksa haşlar adamın elini
-
Havalandırma kanalları görseli etkileyici aslında,
-
gerçekten söküyo mu ki kiri? işe yarar bişeyse hobi amaçlı olanlarından alalım otoparkta kendimiz yıkayalım arabaları.
-
bi ara Ankara da da vardı. Buharlı yıkama. Hatta arayıp adres veriodun, elemanlar gelip yıkıodu. ama ben güvenemediğim için hiç yaptırmadım.
-
aynen abi bende aynı kafadaydım.
-
Bi de o buhar nasıl çıkaracak yapışmış kiri pası çok akıl erdiremedim. Araç çok kirli ise zor iş. zaten videoda da dikkat ederseniz çamurlu yüzeye tutuo tutuo bişi olmuo, sonra hop videoda kare atlamışlar:) Ayrıca buhar tuttuktan sonra hemen bezle siliyor ki, üzerinde kalmış kirler vs çok acaip kılcal çizik yapar bence.
Ha fantazi arayanlar güzel bir yıkamadan sonra ekstra temizlik için buhar da yapabilir ama :)
-
valla dün köpüğü güzelce sıktım arabaya. aldım elime hortumu ucu direk musluğa bağlı hiç elimle sıkıştırmadım bile sıfır tazyik gezdirdim arabanın üzerinde mis gibi de çıktı ki acayip kirliydi araba çamur kaplamaydı adeta.
-
Köpük çıkarıyor zaten kiri,
Ben de dün yıkadım. KArdan ve kar sonrası çamurdan araba leş gibiydi. Kapı kolları bile çamur içindeydi. Çok vaktim olmadığı için köpük ve durulama yaptım. Parıl parıl çıktı ortaya :)