škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Roomster => Konuyu başlatan: lrfan - 26 Haziran 2009, 07:59:47
-
Yazık olmuş...
(http://img200.imageshack.us/img200/4336/14142023.jpg)
(http://img194.imageshack.us/img194/7803/90556148.jpg)
-
Sağ taraf toptan değişecek herhalde. Ama halledilmeyecek bişey yok zira motor kısmı sağlam görünüyor. Kaç para tutar acaba?
-
Airbag de gümlemiş, sıkı fiyat çıkar...
-
perttir :)
-
Kazası bu kadar olan arabaları perte ayırsak Türkiye'de araç kalmaz. :)
-
bunu pert e ayırmak veya ayırmamak 1. sigortacının işi 2. araç sahibinin işi,
inanki bundan daha az hasarlı araçların pert e ayrıldığını gördüm.
-
Yazik olmuş çok kötü.allah hepimiz korusun
-
10.000TL den fazla masrafı vardır...:)
-
10.000 tl zaten pert demektir bu aracı :)
-
10.000 tl zaten pert demektir bu aracı :)
Kasko değerine bağlı..25000 kasko değeri varsa bu aracın sigorta perte çıkartmayabilir..
-
o kullanıcıya bağlı bende starex vardı, bariyerlere sürttü sağ taraf ve ön tarafta hasarlar oluştu. aracın kasko değeri 30 du , bizim araçta 16.000 tl masraf vardı, isterseniz yapalım isterseniz pert e ayıralım dediler.
-
Pert olunca ne gibi avantajı oluyor?
-
aracınızın o günkü değerindeki nakiti size veriyorlar, siz naparsanız yapın,
-
aracınızın o günkü değerindeki nakiti size veriyorlar, siz naparsanız yapın,
İyiymiş üstüne biraz koyup sıfır alınacaksa değer bence.:ok:
-
tabi kaskonun sizin aracınıza ne kadar değer biçeceği önemli anlaşabilirsen alıyorsun.
arkadaşımda 2005 vectra elegance vardı, piyasa değeri 26-27 civarında olan araba pert oldu kasko 20 teklif etti kavga gürültü 24 e anlaştılar
-
Allah korusun her türlüsünden ,o kadar kötü görünmüyor.Bence düzeltilir.
-
pert, zaten hurdalıkta.
-
yazık olmuş.ama sert vrumuş ve airbag açılmış.hasar az gib ama söktükçe masraf artar gibime geliyor.
birde sigortayı nekadar iyi tanıyorsanız yada adamınız varsa aracı perte cıkartmak ozman sıze kalmıs .
-
Sert vurmuş fakat bence pert değil!
Motor şase sağlam olduktan sonra hiçbirşey olmaması gerekiyor.
Airbagleri de kapatırlar.Olur biter
Bu arada ön camda kan mı var bana mı öyle geldi.
-
(http://img366.imageshack.us/img366/2403/getattacht5.jpg) (http://img366.imageshack.us/i/getattacht5.jpg/)
(http://img366.imageshack.us/img366/431/getattachment8l.jpg) (http://img366.imageshack.us/i/getattachment8l.jpg/)
(http://img366.imageshack.us/img366/5707/getattachment8.jpg) (http://img366.imageshack.us/i/getattachment8.jpg/)
(http://img366.imageshack.us/img366/4861/getattachment4w.jpg) (http://img366.imageshack.us/i/getattachment4w.jpg/)
(http://img411.imageshack.us/img411/8546/getattachment6i.jpg) (http://img411.imageshack.us/i/getattachment6i.jpg/)
(http://img411.imageshack.us/img411/846/getattachment6b.jpg) (http://img411.imageshack.us/i/getattachment6b.jpg/)
-
Arkadaşımın punto bu araca pert demediler :S
-
(http://img366.imageshack.us/img366/2263/getattachment4g.jpg) (http://img366.imageshack.us/i/getattachment4g.jpg/)
-
Semihcim bu işler öle hasara bakmakla dış görünüşe bakmakla olmuyor. bahsettiğin araç yerli. ayrıca kasko şirketide arkadan vurulan orta hasarlı arabayı bile pert ediyor isterse, örneği mevcuttur. şirketine göre değişir.
sonuçta bu bilimsel kıstasları olan bir şey değil. işin ticari boyutu, kullanıcı isteği gibi durumlar var.kasko arabanı pert edip senden alır, sonra çıkma parçalarını teker teker sattğında iyi para edebiliyor bu arabalar.
hatta işin asıl boyutu araç az hasarlı ise pert etmek mantıklı olan :D ver kullanıcıya parasını, sanayide iki oto-kasapa toplattır 3 kuruşa, bi daha sat :D
ben toplanmış arabaya binmem kardeşim ver paramı sende al naparsan yap geri topla bi daha sat. :)
hatta kar edebilmek için arabana az para verirler, itiraz edersin falan faso-fiso biraz daha yükseltirler fiyatı.
-
Araca ordaki adam 12binTL fiyat verdi.SAttı arkadaş da
-
inanki bundan daha az hasarlı araçların pert e ayrıldığını gördüm.
bende bi akrabamızın yedek parçacısı var bi tane opel vectra vardı tkerler patlak ve bi jantı kırılmışdı araç perte ayrılmışdı :)