İstanbul dur kalk + akıcı trafikte 5-6lt civarını yakalayacağımı pek düşünmüyorum. 7lt fln olur diye düşünuyorum. Oyle aman aman basan birisi degilim ama arac illa az yaksın diyede ugraşmıyorum acıkcası. Gerekli ise basarim değilse normal kullanırım gereksiz aksiyona pek girmem. en son depoyu fulledim 580km menzil gosterdi.
Yok zaten yakmıyor.Ben 7 litre civarı geziyorum 6.5-7 karma dur kalkta üst limit 8 lere kadar gördüm.Geçen haziranın 14 ünde gittim eskişehir e istanbuldan 16 sında döndüm 1 depo yedi tam.
Ama tablo şöyle :
İstanbul / Zeytinburnu Tam Depo shellden aldım 188 lira tutmuştu 41 Litrede attı pompa.
İstanbul / Eskişehir 336 Km
Eskişehir in içinde gezme rahat 30/40 km yaptım muhtemelen emin değilim tam ne kadar olduğundan.Geri döndüm İstanbul a aynı şekilde sakin sürüş eskişehir adapazarı gidiş dönüş karma 90/110 arası hızla klima ara ara açık ve kapalı şekilde.
İstanbula evimin garajına geldim dedim 5 dakika rolantide dursun gelirken acayip 180/190 bastım kocaelinde.Geldiğimde 715 km oldu garaja girdim benzin lambası yandı 55 km yazdı.Demekki basmalar falan olmasa daha iyide giderdi gibi.