0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olsa koşa koşa gelirdim ama malesef
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-sifirdan-farksiz-1-4-tsi-2009-comfortline-passat-36513014/detay şimdi dalaman dan geldim seven hıll mağazasının sahibi olan arkadaş şu aracı aldı geldi dün 44 milyara onu inceledim biraz gerçkten muhteşem bişi.dikkatimi çeken bişi vardı hıl holder tuşu var bu octilerde varmı acaba,yoksa sistemin içinde mi?arka diz mesafesi epey farklı octiden.bana göre octi ile kıyaslanacak yerleri var ama bariz farklılıkları var gibi.ama arka bölüm cd çalar bölümü falan birazcık farklı.koltukları falan hemen hemen aynı gibi.
Hayırlısı Olsun Ama ben şahsen 2010 alırdım :++::++: o direksiyon beni çok soğutuyor yaw :D:D
abi A5 mi aldın hayırlı olsun:De tabi octici octiden şaşmaz:D
hasan bey octiden farklı kesinlikle passat onu söylemeliyim.
Ona laf yok ama 2009 model passata 2011 model bi octi a5 i tavsiye ederim.Yani 1.4 TSI Comfortline 2009 model Passat yerine 1.6 TDI Elegance 2011 model(0) Octaviatercih ederim 2010 olursa orası başka olur.Çünkü gerçekten o 2009 ve öncesi Passat'ın direksiyonunu görünce arabadan soğuyorum :D
2010 passat dümeni:++:nasıl hasan ben hatırlıyamadım.
yaw hasan bunu bende biliyorum evet banada gıcık ama 2010 dümeni nasıl onu çakozlayamadım.
:ok:gerçi ben 2009 ile kıyasladım ama 2005 ilk kasa passat(bu kasa)ile farklılıklar vardır sanırım.ama buna rağmen ben passata yakın konforu olsa bile bariz farklılıklar bakımından passat d sınıfı octi ise c ile d arasında derim.
Peki pembe, pembe hangisi ? Superb 1 mi Passat B5 mi ?