Merhabalar,
aracımı şehiriçinden çok şehirdışında ve hafif arazide kullanmayı seviyorum, işten-güçten fırsat kalırsa hem gezmek için hemde fotoğraf çekimleri için Yeti'yle uzaklaşmaya çalışıyorum şehirden...
fakat bir şey dikkatimi çekti arkaya çok fazla çamur sıçratıyor hem önden hemde arkadan baya çamur sıçramaları oldu. bende buna istinaden paçalık araştırmalarına başladım internette, ön ve arka olmaz üzere ister takım ister ayrı ayrı alabiliyorsunuz. ETKA'dan parça kodlarını buldum KEA630001 kodu ön için, 5L0075101A ise arka için...
yan sanayi yada internet sitelerinde bulamadım bende bana en yakın olan İstanbul'da SKoda Özaydın bayiisini aradım ellerinde olmadığını fakat 2-3 gün içinde temin edebileceklerini söylediler ön ve arka için 122 TL fiyatı vardı. Sipariş ettim ve geçtiğimiz haftasonu taktırdım en kısa sürede fotoğrafları paylaşacağım haftasonu çamurlu yolda deneme yaptığımda ciddi anlamda çamur sıçratmaları azaldı...
düşünen varsa verdiğim parça kodlarıyla bayiilere başvurabilir.
sırada almak istediğim çamurlukarın etrafını şerit gibi saran siyah plastik parçalar fakat fiyatı 1.250 TL dediler