Madem up bütün saçmalıklara (bana göre öyle) cevap vermeye çalışalım efenim...
Bide bunu met ediyorlar.Demekki yalan arabaymış...
Met edilmiyor. Sadece YILIN OTOMOBİLİ...
Opelin yeni modellerinde sakatlık çok oluyor.Model oturunca almak lazım.
Her çıkan yeni kasada bir sakatlık olacak diye bir şart yok. Fabiada cam butonlarının çok kısa sürede haşat olması kronik değil mi peki?
klasik opelin direksiyon şikayeti bu adamlar direksiyon yapmayı hakkaten bilmiyorlar
gelsinler biz öğretelim
Direksiyon problemi kronik (klasik) olarak bir tek Corsa C de vardı. Fabrika tamir kiti çıkarttı. Garantisi bitmemiş araçların garantiden sıfır direksiyon kutusu takıldı. Sorun fabrika bazında çözüldü...
Amerikan pazarında bulunmayan ve bizim Türkiye'de yücelttiğimiz,gözümüzde büyüttüğümüz bir marka Opel.
Şık tasarımı,konforu olabilir fakat motorsal ve elektroniksel sorunlar ile adının sıkça zikredilmesi hoş değil.
Saturn (Chevy) Astra
Saturn (Chevy) Vectra
Insignia da dahil olmak üzere bir çok GM aracı amerikada da satılıyor. Çıkıyordu ve çıkacak. Siz orada olup da ülkemizde satılmayan modellere yanın.
Monaro, VXR8 gibi...
Faşist Nasyonal Sosyalizmin makinesi, ön ızgarası Führer bıyıklı Bavyeralı BMW makine varken ne diye gidim şu GM bozmasını aldın deyip adamı suçlamak lazım.
parası var rezil olacak yer aramış.
VAG bozması mı alsın ? :kiki:
Skodalarımızın gözünü seveyim ...donanımlarından çalsalarda kronik hastalığı yok en azından.
Fabia elektrikli cam açma butonu :hanz:
bi tane 407 de daha beterini görmüştüm bi forumda artık opelde kara listede yada alırsak tek model ascona gibi elektikli hiçbişeyi olmayan bişey
Opel GT
Manta 400
Zamanında H kasa Astra'da patlaması gereken Airbag'ler patlamadı bir arkadaşta.Dava açtı ve kazandı,yüklüde tazminat aldı.Araştırma ve inceleme sonucunda tamamen üretim hatası mevcuttu arabada.Ondan öncede zirilyon kere beyin ve elektronik sorunu yaşamıştı,servisten geri gelemezdi.Opel mi? Bedava verseler elimi sürmeyeceğim markadır,Alman Astra GSI,Calibra ve Manta'dan sonra defteri kapanmıştır benim için.
Aracın kaç model olduğunu ben çok merak ettim. 5 sene de bir airbaglerin değişmesi gerekiyor. Biliyorsunuz umarım?
iyide insigna eski değil ki bak dün 1 bugün 2 arıza hortlamış resmen hatta kronik bir hal bie almış vaziyette.:heyo:
Eskilikten ziyade biraz da satış rakamları ile alakalı...
calibrada çok istedim ama babam serseri misin olum bırak o işleri demişti, o hayalimde olmadı.
gelelim opel mevzuuna, resmini eklediğim araç Calibra 4x4 Turbo. motoru her calibrada olduğu gibi oynanmış. olaya dikkat, araç sürat yaparken motor ısısına bakın, yine problem yine problem :lol::lol::lol::lol:
Hakancım o araç tofaş değil. Opel hacimli motorlarının hepsi 100 derecede çalışır.
Bir de hemen "Car of the year" seçerler ya...
Opel ve direksiyon hastalığı zaten bütünleşmiş kavramlar...
Kaçtane opel kullandınız ve direksiyon hastalığı teşhisi koydunuz? Adam gidiyor sağlam 1-2 çukura giriyor, amortisör takozlarının içinden geçiyor ondan sonra direksiyon hastalığı
:kiki: Bilen de bilmeyen de konuşuyor bu konuda...
Aman iyi yapmış bataklıktan çıkmış çamura girmiş.:kiki:Ben opeli Almandan saymam.Araba yapmayı Alman bilir.:dede:Şu arabada Alman parmağı olmasa Hayatta almazdım.
Opel Alman değilse skoda bırakın almanı çek bile değil :kiki:
uğur bey izmirde üretilen vectralar dedin de,geçmiş zaman fabrika otoparkı bomboşken bir gecede otoparkın gırtlağına kadar belki de 1000 e yakın vectrayla dolduğunu görmüşümdür.Ne üretim ama:kiki:Gemilerden fabrikaya:lol:
Doğru ya... Sahi o yıllarda yollardaki skoda marka otomobil sayısı kaçtı? 5? 10? :kiki:
Gökhanım al sana up