Konuyu güncellemek istedim. Şanzıman Yağı’nı ve Şanzıman yağ filtresi’ni 2-3 gün önce yetkili serviste orjinal yağ ve filtre ile değişimini yaptırdım. Fakat konu boyunca bahsettiğim o titreme maalesef bu değişim sonrasında halâ devam ediyor. Servisteki usta’ya sorduğumda ise volan’dan ve ya şanzıman kulağından yapma ihtimali var dedi. Fakat zamanım çok kısıtlı olduğu için o an arıza tespiti yaptıramadım. Titreme’nin kaynağı’nı henüz bulamadım. Ama Usta’nın dedikleri bana çok da mantıklı gelmedi açıkçası. Volan ve ya Şanzıman kulağı’nda bir sorun olsaydı eminim bu titreme,sarsıntı sorununu araç rölantide kırmızı ışıkta beklerken vites D konumunda ve ayağım frene tam basıyorken bir anlığına ayağımı frenden kaldırıp aracı yarım metre- 1 metre civarı ileri yürüttükten sonra o titreme geçmezdi. Fakat bu anlattığımı yaptığımda o titreme kayboluyor. Ve ya Vitesi N konumuna aldığımda yine kayboluyor o titreme. Velhasıl henüz nokta atışı bşr çözüm bulunabilmiş değil. Araştırmaya devam ediyorum. Farklı çözüm yolu fikirlerine açığım.