0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan sizinkilerin daha farklı olması normal. hatta eski dizellerde yağlı hava filtreleri varmış
Eline sağlık güle güle kullan :ok:Yeni filtre sanki eskisinden büyük gibi görünüyor yan yana durduğu fotoğrafta ya da benim gözler gene mavi ekran hatası vermeye başladı :hanz::hanz:Çıkar şu eldivenleri bencede, şoför adamın eli kirlenir :hanz:Filtreyi ne kadar dolaştırmışlar sizde, kelebeğin üzerine koy kutuyu direk öne çek hattı olsun bitsin, ordan oraya ordan oraya kıvırıp durmuşlar anca :hanz: bazen anlamıyorum şu adamları :hanz:
Benzin filtreside kolay 2 tane kelepçesi olması lazım onlardan kurtar bitti ama dikkatli olmak lazım içinde benzin oluyor üstüne başına akarsa kokar durursun
Düğüne gitmeden önce arabayı yıkadım o sırada değiştireyim dedim yoksa eldivensizde çalışabilirdim.Düğünde eller kirli olmasın dedim sonra kızlarla dans ederiz falan olmaz :++: Ama seviyorum ya araba ile uğraşmayı..Emin olun lift olsa kendim bile yağını değiştirebilirim.Kampana ayarı hariç standart filtre değişimlerini yaparım..Benzin filtresi nasıl değişiyor onu bilmiyorum.Zor olmasa gerek ama yakıt olmayacakmı o hatta sıkıntı olmaz mı?