Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.
Çok teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Araçta solar sunroof ve extra müzik sistemi var sanırım ?
Solar sunroof sadece sedan tip olan modellerde opsiyon olarak alınabiliyor Combi'de mevcut değil ama olsa kesinlikle alırdım. Ekstra müzik sistemi var evet 10 hoperlörlü ve equalizerli ses sistemini de sipariş etmiştim. Aslında Elegance donanıma ek olarak kodlarıyla eklenenlerin tam listesi şöyle;
MET Metalik renk (Kapuçino Bej)
PL1 Glamour tam deri koltuk
4A4 Isıtmalı ön ve arka koltuklar
PH2 Panaromik sunroof
PLD Direksiyondan vites değiştirme özelikli deri kaplamalı direksiyon
7E6 Dizel motorlar için ek elektrikli ısıtma sistemi
PKV Isıtmalı ön cam
9T1 Isıtmalı ön cam suyu püskürtücüleri
9VJ 10 Hoperlör ve dijital ekolayzırlı ses sistemi
PJ4 18" Luxon jantlar (Sirius jantları ekstradan aldım)
4V1 Şoför tarafından da elektrikli kontrol edilebilen ön yolcu koltuğu
PE3 Arka yan hava yastıkları
PE4 Diz hava yastığı
PK6 Elektrikli bagaj kapağı
PK7 KESSY Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi
Maaşallah, kazasız-cezasız sürüşler...
Çok teşekkür ederim :ok:
Mal bebek! Bayildim. Gule gule guzel gunlerde kazasiz cezasi binin. Combi takinti olmaya basladi su siralar bende
Çok teşekkürler Umarım siz de bir Combi alırsınız gerçekten çok farklı bir araba... Haftasonu İstanbula yaptığım seyahatte 4 yetişkinin ve 1 çocuğun eşyası bagajın yarısını doldurabildi hiçbirşeyi tıkıştırmak zorunda kalmadım
Combi'yi şiddetle tavsiye ediyorum.
maşallah barikallah kazasız belasız ve cezasız kullanın inşallah. Benim lise çağlarımdan beri hayalimdir steyşın araç sahibi olmak. bagaj sıkıntısı olmadan sayhat etmek, cam tavanın keyfi... Ekstraları ile de aracı daha da kişiselleştirmişsiniz, peki F1 vites olayını da istediniz mi? resimlerde fark edemedim?
Umarım sizler de alırsınız Combi araçları daha fazla görsek şu ülkede negüzel olur... Yurtdışında insanlar çoğunlukla sedandan çok Combi tip araçları tercih ediyorlar umarım ülkemizde de tercihler zamanla değişir...
F1 vitesi ben istedim o da ekstra. En kısa zamanda vites değiştirme kulakçıkları görünecek şekilde direksiyonun resmini de yükleyeceğim.
Hayırlı olsun! Maşallah. Ben de bayıldım....kazasız belasız inşallah...
Çok teşekkürler :ok: