0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.4 tdi 90 bg dsg Sağolun öncelikle bunu okumuştum ama adam bayağı emin bir şekilde yedek dediği için birşey demedim bende bir daha dikkat ederim 1800 km de aldım aracı 69 a mal oldu arka cam paketi var Araçta otomatik far sensörü Yok mu?
Ankara'da genel anlamda şehir içi yakıt tüketimi en azından kış ayları için 100km'de 7,5lt'nin altına indiremiyorum. Sabah dur kalk ile iş yerine 8,5-9,0lt dönerken ise 5,5lt ortalama ile dönüyorum.1.2 DSG
Hayırlı olsun . İlk olarak araçlarda yedek depo yoktur. Sadece sıcak havalarda yakıtın genleşmesi için belli bir alan bırakılır.Güvenliğiniz için Birdaha pompa sesini duyduğunuzda 1 litre bile ekletmemenizi tavsiye ederim..İkinci olarak yakıt ortalamanızı gördüğümde aracınızın 1.4 dizel olduğunu tahmin ediyorum. Aracınız tam olarak nedir ve fiyat verir misiniz. teşekkürler.
Evet, herkes petrolden alırken pompacıların bu davranışına maruz kalıyor. yedek diyorlar ya çıldırıyorum. Siz arabanızın radyatör genleşme kabını ağzına kadar doldurur musunuz? tabiiki hayır.Hem böyle yakıt alınca rakamlar dürüst olmuyor. az yaktı diye düşünüyorlar, halbuki azalan benzin şamadıraya varana kadar gösterge kıpırdamıyor. bu da aldatıcı oluyor ve sürücü de az yaktığını düşünüyor.
merhaba herkeze iyi günler bir sorum olucak ilk arabam olduğu için pek bilgili değilim birçok konuda 1 ay önce 0(sıfır) rapid spaceback 1.2 dsg benzinli araç aldım yakıt değerlerine bakıyorum ekrandan 11.50/100 km olarak gözüküyor 11.50 lt çok gibi bi sorun felanmı var acaba yoksa normalmidir ilk başlarda sonradan düşermi bu değerler. istanbulda şehir içinde kullanıldı hep daha araç 500 km olmadı bile. şimdiden teşekkürler
Rapid Spaceback 2015 1.4 tdi dsg. 100km mesafe ortalam hız 95km/saat toplam 5tl/100km yakıt tüketimi