Tavsiyeniz için teşekkürler fakat sadece plakanın üstündeki o çizgide boya kalktı. Sanırım ışıktan dolayı diğer yerlerde de var gibi gözüktü.
LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum kaskonun minihasar şirketine git rötuş attır pasta cila yaptır geç. Sakın boyatma bir çizgi için yazık edersin sıfır araca. Minihasardan yaptırırsan hem o bölge bu kadar çirkin görünmez nispeten kapanır ve paslanmasını falan önlersın hem de kaskonun hasarsızlıgı bozulmaz.
Arkadaşlar merhaba bugün kaputu uzun bi aradan sonra açtığımda koruyucu kısmın bu şekilde zedelendigini gordum, ya bi motor parçası surtuyor ya da fare yedi şaka bi yana fare değil motorda bi çıkıntı var ona sürtüyor heralde servise götürüp garanti kapsamında yaptirabilir miyim ?
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oraya süretecek bir motor parçası olmaz diye düşünüyorum ama Turbo motor vs oraya yakın sıcak bir motor parçası o deformasyona neden olmuş olabilir. Bu gerçekten bu sebeple ise garantiden yaptırırsın
Arkadaşlar, klima tuşu kapalıyken havalandırmayı ön cama yönlendirdiğimde sanki klima açıkmış gibi soğuk hava geliyor bu durum dışarısı sıcakken de böyle klimayı açtığımda ise soğuk hava dahada soğuk gelmeye başlıyor.Klimayı kapatıp havalandırmayı yüzüme doğru yönlendirdiğimde ise olması gerektiği gibi dışarıdaki hava sıcaklığında üflüyor. Acaba klima kapalı olsa bile çalışmaya devam mı ediyor?
Dostum kliman hatta havalandırman komple kapalıyken bile aracında hava sirkulasyonu içeri alacagın tuşa basarsan dışardan gelecek olan havayı kesersin. Ayrıca havalandırmayı ön cama verdiğinde araç ön camda bugulanma oldugunu düşünüp öne soguk hava verir yani aracın ''bu adam sebepsiz yere ön cama niye normal hava versin ki ya'' seklınde düşünüp hareket eder. Diğer kısımlarda böyle bir kural gecerli değil. Renaultlarda da bu vardır ön cama havalandırma versen bile otomatikman klimayı acar.
Hemencecik soruyum Fabia 2016 1.0 MPI aracımda sağ yan aynanın geri vitese takıldığında aşağı bakmasının ayarı varmış Golf ü olan bir arkadaşım dedi.
Biraz araştırdım şunu buldum ->
1- kontağı açın
2- aynayı R ye alın
3- vitesi geriye takın
4- aynanızı aşağı bakıcak şekilde ayarlayın
5- aynayı ortaya alıp kontak kapatın
bunlar olurmu acaba ambition modellerde ? deniyimmi ?
o fonksiyon öyle maalesef çalışmaz Vag Com ile aracına baktır eğer yan aynanın fonksiyonu buna uygunsa anca Vag com yazılımı ile yapabilrsin bunu.
Arkadaslar merhaba,
1 haftalık fabia combi aracimi parkhalinde iken sol ön farın üstünde el büyüklüğünde sürtmeden kaynaklı çizik olduğunu gördüm. bunu boya yapmadan nasıl düzeltebilirim?
bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler
Gördugum kadarıyla çok derın degıl, aracın da beyaz. Kolay bir sekilde pasta cila attırarak çıkarabılecegını dusunuyorum.