0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul avrupa yakasında bu işi beceren arkadaşlardan yardım istiyorum, gerekirse ücret de ödeyebilirim, şu özellikleri bir aktif ettirmek istiyorum, kablo alıp uğraşmak bana zor geliyor.
Yetkili Servisle özelliklerin açılması ile ilgili görüştüm.Ekstradan açılan her özellik ECU ünitesindeki elektrik yükünü artırır ve arıza ihtimaliniz artar diyorlar.Yetkili Servisteki cihazda sadece ,araç 15 km/h geçince kapıların otomatik kilitlenmesini açması yapılabiliyor.Diğerlerini vag com açar ama yapmanızı tavsiye etmiyoruz diyorlar...Ben bu konuda ikilemde kaldım... Özellikleri açanlar bir sorunla karşı karşıya kaldınız mı ? Yani tekrar eski haline döndürmek zorunda kaldınız mı ? Sizce sorun çıkarma ihtimali nedir?
Arkadaşlar Start-Stop Sistemi Araç Durduğunda Hemen Devreye Giriyor ve Aracı Stop Ettiriyorya Acaba Bu Süreyi Kodlama İle Uzatmak Mümkün Mü. Çünkü Bu Şekilde Çok Kullanışsız Oluyor. Ayrıca Bazı Durumlarda da Risk Yaratıyor.
Kabloyu bağlayıp start-stop ile ilgili seçeneklere bakmak lazım, ancak sanmıyorum Semih böyle bir değişimin mümkün olacağını.
2014 Rapid TDI DSG aracım var. Bursa servisini aradım. vagcom ile bazı özellikleri açtırmak istiyorum dedim. İlk defa sizden duyuyorum, böyle bir uygulamamız yok dedi. Bursa'da bu işi yapan var mı?