Sevgili rapidseverler , öncelikle özür dilerim belki de Sapanca daveti diye ayrı bir başlık açmalıydım , bu başlıktan devam etmek yerine. Ben genelde haftasonları Sapanca'yı hep İstanbullular doldurduğu için direk yazmışım
Aileler konusunda belki de ben fazla hümanist olduğum için , herkesi düzgün efendi insanlar olarak gördüğüm için aile , çocukları da işin içine kattım. Cümleye takılmayın...
AVM de buluşmaya ben gelmem açıkçası , ne yapılacak AVM 'de ? Otopark sorunu olmasın diye mi gidilecek ? Sapanca ya da İstanbul'da piknik bile yapılabilecek bir alanda park sorunu olacağını sanmıyorum. Neyse lafı uzatmayayım , benim kafamdaki "buluşma" arabaları kapalı otoparka koyup 10 adam AVM kafesinde sohbet etmek tarzında değildi. Yani sen torku arttırdın mı , yakıtı nereden alıyorsun, jant var takasa girer misin ile sınırlı kalmazdı.
O tip bir buluşmaya da kendi adıma gelmem , buradan sohbet ediliyor zaten , maksat yazıştığımız insanların yüzünü de görmek , bir tanışmak madem e biraraya gelinmişken AVM ye tıkılmayalım diye düşünürüm ben. Hazır buluşmak için vakit ayırmışken (sizi bilmem de ben iş-aile arasında zaten kendime saatlerce özel vakit pek ayıramıyorum) bunu daha renkli geçirelim diye düşünmüştüm.
63 İmpala sahibiyim , hiç tanışmadığım ve hatta yazışmadığım insanlarla Polonezköy'de piknik var gelir misin dediler , klasik sahipleri olarak buluşup güzel bir gün geçirmiştik tüm aileler.Dileyen alkol de almıştı herhangi bir olay da çıkmadı. Kimse bi dakka daha önce hiç görüşmedik aileleri karıştırmayalım dememişti ?
Tekrar kusura bakmayın , ben başka başlık açarım , olur da ilgi gösteren bir üye ve ailesi de olsa tanışmış oluruz.