0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
el freni ayarı yapıldı mı
Hiç bir ayar yapılmadı, ayarı sistem kendisi yapıyormuş.
El freni mekanik bir sistem . Kendi kendine ayari olan debriyajdir. El frenini cektiginde iki uc parmak icinde fren hemen tutuyormu yoksa baya yukari kalktigindami tam tutuyor. El fren kolunun dibinde bi ayar civatasi var az biraz gevsettirin. Bide oyle kontrol edin.
el freni için 2 tık çok az.balata ve disk birbirine sürtüyor olabilir.bu kadar uzun süredir (2000 km) eğer sürtüyorsa balatanın işi bitmiştir.
Arkadaşlar merhaba; yediğim kazıklardan dolayı artık arabada değiştireceğim parçaları 40 defa araştırıp öyle almaya başladım. Şimdi gelelim konuya, arabamın fren diskleri ve balatalarını değiştireceğim, geçen sene değiştirecektim sonra vazgeçmiştim.Yetkili servisten aldığım fiyatÖn fren diski 318 TLArka fren diski 140 TLÖn fren balata 155 TLArka fren balata 104 TLİşçilik 150 TLToplam 867 TL-Servisin fiyatı nasıl?-Sizin önerdiğiniz marka disk ve balata markaları nelerdir?-Yedek parça alabileceğim esnaflığı düzgün, çakma malzeme satmayan bir yer önerebilirmisiniz?. Gebze 'de ben bulamadım.