Neredeyse 20 yıla yakındır AXA' ya yaptırıyorum. 2. el kullandığım Opel'e 2003 te arkadan giydirdiler. Neredeyse bagaj, portbagaj oldu,Araç perte çıktı Tık demeden 14 gün gibi kısa sürede ödediler. 2010 da Edremitte yolda kaldım.Ankara servisi aradım.Yaklaşık 1.5 saat sonra çekici geldi Axa'dan göndermişler.Ben farkında değilim yol yrd denen bir md. varmış sözleşmede. Üstelik kaskomda bozulmadı. Balıkesir'e servise götürdük aynı gün yapıldı geri döndüm.2012 de Egede şiddetli bir dolu yağışında yazlığın tüm panjurları savaştan çıkmış gibi kevgire dönmüştü.Oca'kta olan olayı biz Temmuz başında bildirdik. Evleri sigortalı olan ve panjurları 9 parçalı olanlar Anadolu-Güven ve şimdi adını hatırlayamadığım diğer sigortalardan 5-6 ay sonra 530-565 TL'yi belki 50 defa telefon ederek ve defalarca tekrar tekrar fatura gönderek alırlarken, ben 6 parça panjura olayı birdiğim ertesi günü gelen 2 experin gelişinden 10 gün sonra banka hesabıma 872 TL yatırıldı ve ne fatura gönderdim ne de başka bir evrak.Adamlar 3-4 fotograf çektiler o kadar ve gerçektende 950 TL' ye o tarihte yenisini yaptırdım.Tek fark bazen 3-5 kuruş pirimleri yüksek oluyor. Aynı şekilde şimdi var mı bilmiyorum Oyak sigortada yasalar çervesinde hasarını gerçeğe en yakın ve hızlı ödüyordu bir zamanlar.