golf Mk2 Efsanedir yazdığım bir mesajı gösterir misiniz bana ?
bir de merak ediyorum , citigo'da arkada oturan bir kişinin arka camla arasındaki mesafe ne kadardır ?
yani allah korusun arkadan gelen bir kamyon tamponuyla aranızda ne vardır ?
euro ncap5 değil ekstra statüyle 7 yıldız bile alsa bunu da düşünebiliriz...
arkaya kimse oturmayacak ki dersiniz , 3 yılda 1 kere oturur onda da allah göstermesin ya bir şey olursa ?
ben linea citigo'dan fersah fersah iyidir demiyorum , lineayı da savunmuyorum sadece siz filo eşşeği dediniz de bence 38.000 TL ye citigo'dan daha iyi bir seçenek.
kendi arabamın donanımı , fiyatı vesairesi hakkında da herhangi birinin söyleyeceği bir söz ile üzülmem , merak etmeyin. hem donanımı bilerek aldım , hem alış şeklim ve amacım farklı hem de tek aracım bu olmadığı/sürekli bunu kullanmadığım için donanım eksikliği çok üzmüyor. yani bu fiyata şu modelde şunlar var bilgisine zaten sahibim , kimse extra birşey söyleyip de aaaa onu bilmiyordum dedirtemez bu konuda
en azından ilgilendiğim araçlarda.
ayrıca demişsiniz ki "citigo kullandınız mı bilmiyorum" "kullanmadığınız arabayı karalamayın"
1-Kullanıp kullanmadığımı bilmiyorsanız neden kullanmadığınız araba diyorsunuz
2-Ben citigoyu karalamadım , o fiyata daha iyi seçenekler olabilir dedim. Yani 10.000 Km olmaz da 30.000 Km olur , o farkı donanımla genişlikle kapatır ?
bir soru , renault 12 ler kaç bijonludur ? bunu rapidin park sensöründen çalıp çalmadığını anlamak için bir düşünün...
gerilmek kesinlikle yok bu bir fikir alışverişidir
bir de neden lineaya takıldık , clio da olabilir demiştim , (ncap 5 yıldız)
örnek (ilanı incelemedim detaylı olarak)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tam-otomatik-vites-orjinal-km-de-sorunsuz-extreme-grandtour-228078801/detaybu arada tabii ki en önemlisi şu :
eşiniz ne istiyor