Ya Yok Abi Yazmayacam Yazmayacam Diyorum. Gördün Canla İşi Mkaraya Vurduk. Yazmayacam Diyorum Saçma Sapan Bir Yorum Geliyor Zorla Yazdırıyolar. Yok Evlilik Cüzdanı Veriyolarmış Görende Hayatı Genesislerle Geçiyor Sanacak..
Ha Mesleğiniz Nedir Bilmiyorum Ama Ticaret Hakkında Gram Bilginiz Olmadıgı Ortada.. Millet O Zaman E250 Leri ,7 Serilerini 5 Serilerini Panemaraları Ekonomiden Dolayı Dizel Almıyor Herhalde. Zevk İçin Alıyolar.. Hem Nerden Biliyorsunuz Alamayacagımı Paramımı Takip Ediyorsunuz. ?
Paranın Ve İmanın Kimde Oldugu Ne Belli. Türkiyede Yaşıyorsanız İsterse O Araç Ferrari Olsun Yakıtın Bile Ucuzunu Almaya Çalışır Bu İşleri Geçin.. Bizde Biliyoruz Ruhsatta Oynamalar Yaparak Araçların Vergilerini Düşürenleri. Niye 10,000 TL Vergi Ödememek İÇin.
Hem Ben TR De Business Class Olarak Çok Tutuluyorda Demedim. Tabi Yazdıklarıma Cevap Bulamadınız Yediremediniz Ortaya Bişey Attınız.
Siz 90,000 TL Ye Her Sokak Başında Olan 2.El C180 Alın Ben Gidip Genesis Alırım. Kesin Ve Net.
Size saçma gelebilir,ikna olmak zorunda da değilsiniz.Yazdıklarınızın cevabını vereceğim.
1-Bayilerin alma zorunluluğu vardır,Genesis leri hiç biri müşterisi var diye getirmez,araç gelir,firma sahibi kullanır,sonra bir enayi aranır satın alacak.Alan kişinin hayatının genesis le geçeceği kesin de,çocuklarına hatta ve hatta torunlarına kalma ihtimalinden ben bahsetmiştim!
2-O saydığınız marka ve model premium araçları üst sınıf kazancı olanlar alır,benzin dizel ayırımını ve hesabını onlar yapmaz,mtv yi onlar yapmaz;sadece siz yaparsınız;o gider alır, biner.Hala dediğimin arkasındayım.
3-Ticaretten anlamadığım için batacaksam,o benim sorunumdur ancak sizin Genesis alıp almayacağınızla veya ne kadar paranız olduğuyla ilgilenmiyorum.İstiyorsanız,gidip alın,ne diyim:) Ben her sokak başında gördüğünüz bisiklete bineceğim.
4-Ruhsatta oynama yapan kişileri biliyorsanız,sizi tutan yok ki; gidip ihbar edin,en azından vatandaşlık görevinizi yerine getirmiş olursunuz,milli butçeye katkınız olur.