0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba herkese. Geçen gün 2015 Style TDI Octavia DSG aracımı sattım. İnşallah 2 haftaya Yeni Octavia 1.0 Premium DSG sahibi olacam. İç hacim genişliği ve tasarımı sebebiyle tercihimi yine Octavia'dan yana kullandım. Umarım dizelden benzinliye geçişim yanıltmayacaktır. Merak ettiğim şey Yeni Octavia'da çarpışma önleyici yada manevra freni var mı? Seat modellerinde ön çarpışma önleyici standart sunuluyor.
Navigasyon Türkiyeye nezaman açılır bilginiz varmı arkadaşlar
Arkadaşlar servisi aradım bakanlık onayı alıyorlarmış aldıktan sonra bizleri çağırıp navigasyon güncellemesi yapacaklar
Merhaba. Bagaj kapağının sağ ve solunda hareketli takozlar var sanırım ses oradan geliyor. Sıvı gres sıkıldığında ses kesiliyor deneyebilirsiniz .
Bende yüksek ihtimal ordan olduğunu tahmin ediyorum. Bagaj kapağına kapalı iken bastırdığımda bahsettiğiniz takozlardan birisinden gıcırtı geldi. Teşekkür ederim.
Direksiyonun sağ kolundaki metal tekerlek gibi tuşu mu kastediyorsunuz. Ben görüşmem bitince ona basıyorum ama çağrı sonlanmıyor.Ok tuşundan kastınız nedir?
manevra freni ve çarpışma önleyici varsa ekrandaki menüde Ayarlar içinde mutlaka görürsünüz, açma-kapama ve hassasiyet ayarı var her ikisinde.