Orijinalini görmek için tıklayınız : Genel Sohbet / Hızlı Soru-Cevap
ST-max
20-06-2012, 22:08:26
sonaxın seryum oksit içeren ürünün tam adı nedir ? görseli varmıdır ?
Birde polisaj için ayrı tabla almasakta makinenin yanında verilen büyük tablayla yapsak ?
ahmedb
21-06-2012, 10:10:52
http://www.sonax.com/Professional-Vehicle-Valeting/Products/Professional-Vehicle-Valeting/Glass/%28so%29/0/%28node%29/12852/273141-SONAX-ProfiLine-Glass-polish
fmaka
21-06-2012, 16:13:07
sonaxın seryum oksit içeren ürünün tam adı nedir ? görseli varmıdır ?
Birde polisaj için ayrı tabla almasakta makinenin yanında verilen büyük tablayla yapsak ?
bunu nasıl alabiliriz?
mustang
21-06-2012, 18:33:16
e-hırdavat.com u nasıl bilirsiniz ? Güvenilir mi ? einhell bt-po 1100 polisaj makinası almaya karar verdim en ucuz burada 124 tl kargo bedava diyor ne diyorsunuz ? http://www.e-hirdavat.com/Einhell-Polisaj-ve-Zimpara-Makinasi-BT-PO-1100-E,PR-27373.html
SekoLive
22-06-2012, 08:30:07
bodrum turgut reis yakınlarında olan kimsemi varmı forumdan?
kadir_
24-06-2012, 12:36:54
Peder sınav dönüşü hunharca gazlayan genç apaçi arkadaşın vtech'inin sesini kesti üzüldüm valla :D:D
Peder sınav dönüşü hunharca gazlayan genç apaçi arkadaşın vtech'inin sesini kesti üzüldüm valla :D:D
Ovvv, tahmin ettiğim şeyi mi yaptı :D:D:D
:adm::adm::adm:
Sonax firmasının nano koruma ürünlerini kullanan varmı, ürünü almaya değermi
kadir_
24-06-2012, 12:52:17
Ovvv, tahmin ettiğim şeyi mi yaptı :D:D:D
:adm::adm::adm:
Fondan bi diiiit sesi geldi baktım araba +15 hp kazandı(benzine geçti) :D Daha sonra kavacıktan riva yoluna sallandık en son virajdan 140 la çıktığımızı hatırlıyorum gerisi yok :D Tabi daha sonra eleman akıllandı çektiği sağa :D
Fondan bi diiiit sesi geldi baktım araba +15 hp kazandı(benzine geçti) :D Daha sonra kavacıktan riva yoluna sallandık en son virajdan 140 la çıktığımızı hatırlıyorum gerisi yok :D Tabi daha sonra eleman akıllandı çektiği sağa :D
Peder hiç gözünün yaşına bakmamış :D :adm::adm::adm: O Polonezköy yoluna bayılırım bende :D
kadir_
28-06-2012, 16:54:55
Yaratıcılık diye buna derim :)
http://img43.imageshack.us/img43/7701/img0471qn.jpg (http://img43.imageshack.us/i/img0471qn.jpg/)
mustang
28-06-2012, 22:33:30
Erdem boya'ya nasıl ulaşıyoruz ticaretimiz... sitesindeki mail adresine mail attım 2 gün oldu geri dönen olmadı toplu alım yapacam, elinde istediğim ürünlerin olup olmadığını sormam lazım ve ödemeyi ticaretimiz... üzerinden mi yapıyoruz ?
kadir_
29-06-2012, 12:46:52
Baki,Uğur abi size gelsin :D
http://img18.imageshack.us/img18/1008/img0463bt.jpg (http://img18.imageshack.us/i/img0463bt.jpg/)
Uğur@k@r
29-06-2012, 13:03:11
:eyv.:
:eyv.:
Quadrifoglio
29-06-2012, 16:44:18
Şu habere pek şarırmadım doğrusu:
Merve'den Acun'a şok suçlamalar
29 Haziran 2012 Cuma - 18:02
Türkiye eski güzeli Merve Büyüksaraç, elendiği Survivor yarışmasıyla ilgili sert eleştirilerde bulundu. Yarışmanın adil olmadığını öne süren Büyüksaraç, "Her şeyi anlatacağım. Üstelik de bir ileri bir geri vites yapmadan, dümdüz” dedi.
http://www.turkiyegazetesi.com//Resources/2012/6/29/16143_29062012180428_1.gif
İSTANBUL - - Türkiye eski güzeli Merve Büyüksaraç, elendiği Survivor yarışmasıyla ilgili eleştirilerine devam ediyor. Tıpkı Nihat Doğan gibi Acun Medya'yı hedef alan açıklamalar yapan ve yarışmanın adil olmadığını öne süren Büyüksaraç, twitter'da da bombalamaya devam etti ve “En bombayı sona saklıyorum. Çok yakında… Konu yoğurt değil hırsızlıktı da ondan… “ açıklamasını yaptı. Bir takipçinin “Birine hırsız demek bu kadar kolay mı ? Neyse bunun öbür dünyası da var o zaman haklı haksız belli olsun İnşallah” yorumuna da Büyüksaraç, Haklısın o yüzden söylediğim her sözde vicdanım çok rahat. Hepsi de doğru ve arkasındayım. Her şeyi anlatacağım. Üstelik de bir ileri bir geri vites yapmadan, dümdüz” cevabını verdi.
MERVE BÜYÜKSARAÇ'IN AÇIKLAMALARI
"Survivor'da sadece ben haksızlığa uğramadım. İnsanlar Acun Medya'dan çekiniyor. Adadan elendikten sonra çok üzüldüm. Yarışma sonrası Dominik'te Acun Ilıcalı ile görüşmek istedim ama benimle görüşmedi. Sağ kolu Ebru'yu gönderdi. Adadaki yayınlar adamına göre yapılmış. Annem, ailem çok üzülmüş. Sanki çok farklı biriymiş gibi gösterilmişim. Oraya çıkan bütün yarışmacılar bir şey için katılıyor, ün için, para için. Ben de bunlar için katıldım. Adada yaşananların çok küçük bölümü yayınlanıyor. Adamına göre montaj yapılması beni çok sinirlendirdi.
Mustafa Topaloğlu benden sonra 10. hafta elendi. Yüzme bilmeyen bir adam hepimizden fazla kalabiliyor. En çok zoruma giden ise ben adadan çıktıktan sonra Acun Medya çalışanları bana diyor ki "Survivor'da biz Mustafa Topaloğlu ile 10 haftalık elenmeyeceğine ilişkin sözleşme yaptık." Bence Hasan'a da çok haksızlık yapıldı. Bence orada bir yönlendirme söz konusu. Nihat kazandığı için mutluyum. Ekranda göründüğü gibi bir insan. Reyting için ada farklı yansıtılıyor. Yapım şirketi istediği için, elemede Doğuş'u yazmamız söylendi. Yazmasaydım ben elenirdim. Gönüllülerde de öyle oldu. Benim ismini açıklamam doğru olmaz.
YEMEK VERDİLER, AÇ DEĞİLDİK
Acun Medya'dan haftalık ödeme aldım. Paramı çok düzgün ödediler. SMS'lerin nereye gittiği belli değil. Noter diyorlar, hangi noter ismi belli değil. Benim imajımı bozdular. Öyle bir insan olmadığım halde herkes beni saygısız olarak kabul etti. Yemek verdiler. O kadar aç değildik. Gizlilik Sözleşmesinde yaşanları anlatmamız yasak . Ben bunu ihlal ediyorum göze aldım. Aykırı hareket etmenin bedeli 100 bin TL. Konuşmalarıma herhangi bir dönüşte bulunmadılar. Sessiz kalıyorlar. Son gün canlı yayına kadar bekledim Acun Ilıcalı bir açıklama yapar diye herhangi bir açıklama yapmadı. Orası Acun'un yarışması olmuş. Yarışmaya katıldığım için pişmanım. (Milliyet)
kadir_
30-06-2012, 12:24:07
Ehliyet sınavına bir uğrayıp geldim.Çok sıkıcı bir sınav :D
Ehliyet sınavına bir uğrayıp geldim.Çok sıkıcı bir sınav :D
Sen girmemiş miydin? :D hadi hayırlı olsun bakalım :D ben 1 saatte hepsini bitirip milleti izlemiştim :D erken çıkartmadılar napim :D
kadir_
30-06-2012, 13:54:03
Sen girmemiş miydin? :D hadi hayırlı olsun bakalım :D ben 1 saatte hepsini bitirip milleti izlemiştim :D erken çıkartmadılar napim :D
30 dk da sorular bitti 10 dk da işaretleme tamamdır :D
30 dk da sorular bitti 10 dk da işaretleme tamamdır :D
Aynen :rm::rm::rm: tırt bir sınavdır komple :D
ugurcnplt
30-06-2012, 21:13:11
ben nfs most wanted hiç oynamamıştım.şimdi oynadımda sıkıcı geldi hep kazanmak:++::++:başka önerisi olan var mı?aslında favori oyunlarım kamyon tır simülatörleridir evde atletle oynarım ama birazda nfs oynayım dedim wost wanted sıktı önerisi olan var mı?
ben nfs most wanted hiç oynamamıştım.şimdi oynadımda sıkıcı geldi hep kazanmak:++::++:başka önerisi olan var mı?aslında favori oyunlarım kamyon tır simülatörleridir evde atletle oynarım ama birazda nfs oynayım dedim wost wanted sıktı önerisi olan var mı?
PC'de Test Drive Unlimited :)
Konsolda Gran Turismo serisi komple :) geri kalan alayı yalan :D
ugurcnplt
01-07-2012, 14:04:10
baktım 6 gb mış.çarşıdan alsam daha rahat olacak galiba.
bulent45
02-07-2012, 20:17:34
abilerim/dostlarım İstanbul anadolu yakasında gezilecek görülecek yerler neresidir?Bir süreliğine Maltepe'de kalıcam.Tarihi mekan, gezilecek yer vs olabilir.Öğrendiğim kadarıyla Kadıköy'den vapurla karşıya geçiliyor.Başka nerelere gidebilirim?
kadir_
02-07-2012, 20:24:20
Anadolu Yakasında H.Yüşa türbesi vardır beykozda olduğu yer manzara bakımındanda güzeldir aynı zamanda birazilerisinde Anadolu Kavağı vardır orasıda sessiz sakin güzel biyerdir.Daha sonra çengelköy beylerbeyide olabilir buralarda gezilebilecek güzel yerler.Aynı zamanda Çamlıca tepesi çengelköye gelmeden kanlıca var oranında yoğudu meşhurdur daha bir çok yer :)
Vapur olarak hem kadıköy hem üsküdar uygundur size hangisi yakında onu tercih edin derim :)
kaptan52
02-07-2012, 20:30:06
Şu Anda Scania Truck Sim. Çıktı En Son.. ONline Bir Ağır Vasıta Simulatörü Çıksa Hepinizi Rampada Alırdım :knp:
kadir_
02-07-2012, 20:32:25
Şu Anda Scania Truck Sim. Çıktı En Son.. ONline Bir Ağır Vasıta Simulatörü Çıksa Hepinizi Rampada Alırdım :knp:
Sürüş tekniklerini öğretiyor acayip sıkıcı bir oyun yükledim biraz bakındım sildim :D
ugurcnplt
02-07-2012, 20:32:49
oyun 4 part şuan 4.partın %33 ünü indirdim diğer oyunu ararken.
kalp kalbe karşe derler ya tır simülatöründede heralde piston pistonla yanyana denir heralde.dörtgözle bitmesini bekliyorum:ok::ok:
kaptan52
02-07-2012, 20:35:23
Ben Eğitimleri Hiç Oynamadım Direk Zor Koşullardan Başladım :D
Onları Bitirdim Şimdi Serbest Modda Takılıyorum Ama Tırın Feedbackleri Gerçeğe Çok Yakın Olmuş. Vites Geçişlerindeki Ses Scanialarda Bir Çıt Çıt Sesi Vrdır Gazı Bırakınca O Bile Aynı. Turbo Sesi Motor Sesi Aynı. Retarder Aynı Hırıltılı. BUda Benim Video Direksiyon Yoksa Hiç Yüklemeyin Direksiyona Göre Yapmışlar Oyunu. Bende Logitech Momo Var
ud57t_0F-6M
ugurcnplt
02-07-2012, 20:44:21
videoyu izledim.direksiyon yok ama oyunu çok beğenirsem alırım bir tane.inşallah diğerleri gibi gerçekdışı değildir bir zamanlar ilk king of the road vardı orda scania kamyonla 180 i görürdü çok saçma gelirde inşallah böyle hatalar yoktur.
kaptan52
02-07-2012, 20:53:50
King Off The Road Bu Oyunların Atası. Bana Göre Efsaneydi :) Bunlar İçin 180 Km / H İmkansız Degil Ama Oradaki Gibi Kolay Değil.. En Az 3 Sene Oynamışımdır KOTR yi :) Hala Daha Yüklesem Oynarım O Derece Severim O Oyunu
Quadrifoglio
02-07-2012, 21:07:44
Güzel oyuna benziyor,malum yollardan ediniyorum şimdi :)
King Off The Road Bu Oyunların Atası. Bana Göre Efsaneydi :) Bunlar İçin 180 Km / H İmkansız Degil Ama Oradaki Gibi Kolay Değil.. En Az 3 Sene Oynamışımdır KOTR yi :) Hala Daha Yüklesem Oynarım O Derece Severim O Oyunu
Bende king of the road'cılardanım:)
2006'da çok oynamıştım.Küçük hatalar olmasa güzel.Araçların birbirine,yere takılması sinir edici(özellikle m5'in).Suya düşünce oyunun bitmeside kötü.Greystone yollarında az toz yutturmadık:D
Şimdi pek oyun oynamıyorum.Arada point blank oynuyorum.
SekoLive
03-07-2012, 08:24:38
bu arada dün itibariyle 1 yılım dolmuş sitede... :)
ugurcnplt
03-07-2012, 08:26:14
oyunu kurdum yollardayım.
kaptan52
03-07-2012, 08:43:39
Güzel oyuna benziyor,malum yollardan ediniyorum şimdi :)
Bende king of the road'cılardanım:)
2006'da çok oynamıştım.Küçük hatalar olmasa güzel.Araçların birbirine,yere takılması sinir edici(özellikle m5'in).Suya düşünce oyunun bitmeside kötü.Greystone yollarında az toz yutturmadık:D
Şimdi pek oyun oynamıyorum.Arada point blank oynuyorum.
Ama M5 De Fena Gidiyordu Ya :D Onun Son Hızını Hiç Göremedim Altı Takılıyordu :D Ben Genelde Volvo Çekici İle Takılıyordum Full Donanımlı :++:
Truck similatorcüler de varmış :D bende çok oynamışımdır, son çıkanların dışında hemen hepsini oynamıştım uzun zaman, hatta sürücü yükler gibi her yeni sistemde yüklerdim mutlaka :D modifiye etmesi çok zevkliydi oyunu, hiçbiri standart değildi bende :D hele bir Actros'um vardı ki :D
lrfan
03-07-2012, 13:44:38
abilerim/dostlarım İstanbul anadolu yakasında gezilecek görülecek yerler neresidir?Bir süreliğine Maltepe'de kalıcam.Tarihi mekan, gezilecek yer vs olabilir.Öğrendiğim kadarıyla Kadıköy'den vapurla karşıya geçiliyor.Başka nerelere gidebilirim?
Kadıköy'den Eminönü'ne geç vapurla, tarihi yarımada gez gez bitmez, ne görmek istediğine bağlı. Avrupa yakasında Beyoğlu-Taksim mutlaka görülmeli. Ortaköy de güzeldir o yakada...
Anadolu yakasında Üsküdar sahilinden Kızkulesi ziyareti yapabilirsin.
Kadıköy'den Eminönü'ne geç vapurla, tarihi yarımada gez gez bitmez, ne görmek istediğine bağlı. Avrupa yakasında Beyoğlu-Taksim mutlaka görülmeli. Ortaköy de güzeldir o yakada...
+ Galata :D
SekoLive
03-07-2012, 13:48:36
hocam maltepdeyseniz ilaveten 500t otobusunede binmelisiniz :) oda efsanedir :D
bu arada fırsat varsa 4.leventte saphire terasa cıkılmalıdır geçen hafta gittim heryer ayak altında süper :)
SekoLive
03-07-2012, 15:59:37
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/34608/20906877/1/kopru-trafiginde-hatira-fotografi.aspx
adam araba yıkamıs siteye üyemi merak ettim :D
ahmedb
03-07-2012, 18:17:54
olabilir ...havlu ubewr flu mu ne kullanıyordu..:)
kaptan52
03-07-2012, 18:29:07
hocam maltepdeyseniz ilaveten 500t otobusunede binmelisiniz :) oda efsanedir :D
bu arada fırsat varsa 4.leventte saphire terasa cıkılmalıdır geçen hafta gittim heryer ayak altında süper :)
http://galeri.uludagsozluk.com/44/500t-tuzla-i%C3%A7meler-otob%C3%BCs%C3%BC_70534.jpg
kadir_
03-07-2012, 22:24:38
Cuma gece İstanbul gerede arasında octiyi kullanacağım ilk uzun mesafe yolum olacak bakalım pederi memnun edebilecekmiyim :D
Perfect
03-07-2012, 22:33:38
Forza 4 unutmayalım :)
ahmedb
03-07-2012, 22:41:28
http://galeri.uludagsozluk.com/44/500t-tuzla-i%C3%A7meler-otob%C3%BCs%C3%BC_70534.jpg
offff.:++:...uzuuun zaman oldu İstanbul'da otobüse binmeyeli
ama süre az geldi ; gidiş-dönüş 127 dk.??
kadir_
03-07-2012, 22:58:16
Sallamışlar 127 dakikada biraz zor gider:D Metrobüsten sonra en sık kalkan otobüs unvanına sahiptir kendileri :D
turker
03-07-2012, 23:02:39
Bi kaç ay önce kaynarcadan cevizlibağ'a kadar binmiştim, 1,5 saat kadar sürmüştü...
Ey gidi eskiden mavi akbilim vardı, en optimum aktarma kombinasyonunu bulup A-B noktaları arası süreyi minimize etmeye çalışırdım...
Bazı hatlarda ayağınızın yerden kesildiği doğrudur :D
kadir_
03-07-2012, 23:16:37
LPG ye %10 indirim geliyormuş yaşadık :D
Forza 4 unutmayalım :)
O da fena değildir evet, güzeldir :)
Sallamışlar 127 dakikada biraz zor gider:D Metrobüsten sonra en sık kalkan otobüs unvanına sahiptir kendileri :D
Taksi gibi çalışırlar :D efsane hattır :D Perpa'dayken falan çok kullanmıştım, bir kere orta kapıdan binmek zorunda kaldım, akbili uzatacam falan derken kaptan darlandı ya tamam yeğenim kayna git dedi :D uğraşmadı bile hiç :D
Bi kaç ay önce kaynarcadan cevizlibağ'a kadar binmiştim, 1,5 saat kadar sürmüştü...
Ey gidi eskiden mavi akbilim vardı, en optimum aktarma kombinasyonunu bulup A-B noktaları arası süreyi minimize etmeye çalışırdım...
Bazı hatlarda ayağınızın yerden kesildiği doğrudur :D
Özellikle fakülte zamanlarında uzmanı olmuştum, bazı hatlarda alaksız hatlar ile aktarmalı gittiğinde daha kısa zamanda ulaşmak istediğim noktaya ulaşırdım :D ana hatların efsane hatlarına zıplaya zıplaya giderdim :D 5 tane otobüs değişiyordum belki ama olsun kafadan 1 saate varan karım olurdu :D
Kerim
04-07-2012, 16:37:02
Arkadaşlar erdem boya da fk nın küçük boyu kalmadığı için m21 ile m26 arasında kaldım.SRP nin üzerine hangisi daha iyi gider ?
kaptan52
04-07-2012, 17:01:04
İnan Bana Metrobüsden Daha Sık. 2,3 Hafta Önce Pazar Günü Karşıya Geçecektim Saat Sabah 9. C.Bağdan Binicem.
Durağa Yürüyorum 30 Metre Önümde Durak 1 Tanesi Geçti Daha Durağa Gelmeden Arkadan 1 Tane Daha Geldi :++:
SekoLive
23-07-2012, 09:24:11
beyler selam 1 haftadır tatildeydim giremedim foruma :)
arabada reçine olayı var komple mi girişmek lazım yoksa resinol işimizi görürmü varmı tecrübesini paylasmak istiyen :)
beyler selam 1 haftadır tatildeydim giremedim foruma :)
arabada reçine olayı var komple mi girişmek lazım yoksa resinol işimizi görürmü varmı tecrübesini paylasmak istiyen :)
Hocam ben olsam dediğin gibi resinol denerim. Reçineler gitse de gitmese de bir kil atar, boya durumuna göre en az aşındırıcıyla ya da RSP ile dalardım. Son noktayı da wax ile koyardım :D
SekoLive
25-07-2012, 08:17:46
Forumda yanlıs hatırlamıyosam tsi motora lpg yaptıran birisi vardı superbII olabilir bu konuyu arıyorm hatırlayan varmı arkadaşlar aramaalardan sonc alamadımda :)
lrfan
25-07-2012, 09:02:21
Arama butonuyla buldum :D
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=18219
SekoLive
25-07-2012, 09:58:10
ben cuneyt abi açtı sandım konulara baktım olmadı google arattım olmadı :D
saolasn irfan abi
fenomen
28-07-2012, 21:33:15
Arkadaşlar bugün 2012 comfort caddy alan arkadaşın aracına bakalım dedim ve kaputu açtığımda motor kapağı yoktu şaşırdım dedim bunu yürütmüş olabilir servis dedim baktır dedim sonra vw forumdan birine sordum 2011-2012 modellerde yok dedi şaşrdım bir kez daha olabilir mi sizce 50 milyar ver korumasından kırp kuşa çevir sercedes olsa hadi tamam diyeceğim vw iyice hırsızlaşmış yahu olacak şey dedğil benim octide bile var.
Ama yol bilgisayarına hayran oldum çok harikaydı türkçe menü vites göstergesi mevcut dijital hız gösterge falan.
arkadaşlar pc ekranının menüsünde rota yazıyordu bu ne olabilir?
Arkadaşlar bugün 2012 comfort caddy alan arkadaşın aracına bakalım dedim ve kaputu açtığımda motor kapağı yoktu şaşırdım dedim bunu yürütmüş olabilir servis dedim baktır dedim sonra vw forumdan birine sordum 2011-2012 modellerde yok dedi şaşrdım bir kez daha olabilir mi sizce 50 milyar ver korumasından kırp kuşa çevir sercedes olsa hadi tamam diyeceğim vw iyice hırsızlaşmış yahu olacak şey dedğil benim octide bile var.
Ama yol bilgisayarına hayran oldum çok harikaydı türkçe menü vites göstergesi mevcut dijital hız gösterge falan.
Yol bilgisayari su andaki octilerle ayni. Tr menu, dijital hiz vs. Rota muhtemelen nav icindir.
sleep_r
28-07-2012, 23:10:41
babama 1.4 tsi octavia bakıyorum 2010 model. + ları - leri nelerdir? tüketim kronik problem vs?
Motor üst plastik kapaklarının çoğu kalktı yok artık.
ugurcnplt
29-07-2012, 11:02:18
hocam senin octide bile olması diye birşey olmaz.caddy sonuçta ticari araba plastik kapaklar ,ses yalıtımı,süspansiyonları asla bir binek gibi olmaz.bunun en bariz örneği caravella ve transporterlar.birde artık üretim maliyetini düşürmek için bu tip şeyleri zamanla kaldırıyorlar.
fenomen
29-07-2012, 11:57:43
iPad'li imam görevden alındı
Güncelleme : 29 Temmuz 2012 10:24
4 dil bilen, İngilizce hutbe okuyan ve minbere iPad'le çıkan imam Selman Okumuş, hakkındaki iddialar nedeniyle görevden uzaklaştırıldı.
İstanbul'daki Kılıç Ali Paşa Camisi’nin imamı Selman Okumuş hakkında “cemaatten toplanan paraları zimmetine geçirmek” ve “gayrimeşru ilişki yaşamak” iddiaları nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Diyanet İşleri Başkanlığı imam Selman Okumuş hakkındaki iddialarla ilgili olarak bir müfettiş görevlendirdi. Selman Okumuş, Ramazan ayından öncesinde açığa alındı. Okumuş’un yerine bir başka imam görevlendirildi.35 yaşındaki Selman Okumuş, kamuoyunun yakından tanıdığı bir imam.
4 dil bilen Selman Okumuş, iki master yapmıştı. İngilizce hutbe okuyan Okumuş, hutbelerde iPad kullanıyordu.
(MYNET HABER)http://img6.mynet.com/ha7/yurt/s/selman-okumus.jpg
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ne imamlar varya bak gayet güzel dil bilip master yapmışsın bu yakışırmı bir imama.
fenomen
29-07-2012, 12:01:17
hocam senin octide bile olması diye birşey olmaz.caddy sonuçta ticari araba plastik kapaklar ,ses yalıtımı,süspansiyonları asla bir binek gibi olmaz.bunun en bariz örneği caravella ve transporterlar.birde artık üretim maliyetini düşürmek için bu tip şeyleri zamanla kaldırıyorlar.Ama yinede yapılmaması gereken bişi o kapağın ederi nedir ki,insan markasını düşürür mü bu kadar.Estetik denen bişi var değil mi?:kvg:
iPad'li imam görevden alındı
Güncelleme : 29 Temmuz 2012 10:24
4 dil bilen, İngilizce hutbe okuyan ve minbere iPad'le çıkan imam Selman Okumuş, hakkındaki iddialar nedeniyle görevden uzaklaştırıldı.
İstanbul'daki Kılıç Ali Paşa Camisi’nin imamı Selman Okumuş hakkında “cemaatten toplanan paraları zimmetine geçirmek” ve “gayrimeşru ilişki yaşamak” iddiaları nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Diyanet İşleri Başkanlığı imam Selman Okumuş hakkındaki iddialarla ilgili olarak bir müfettiş görevlendirdi. Selman Okumuş, Ramazan ayından öncesinde açığa alındı. Okumuş’un yerine bir başka imam görevlendirildi.35 yaşındaki Selman Okumuş, kamuoyunun yakından tanıdığı bir imam.
4 dil bilen Selman Okumuş, iki master yapmıştı. İngilizce hutbe okuyan Okumuş, hutbelerde iPad kullanıyordu.
(MYNET HABER)http://img6.mynet.com/ha7/yurt/s/selman-okumus.jpg
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ne imamlar varya bak gayet güzel dil bilip master yapmışsın bu yakışırmı bir imama.
Iddia eeilsi haberciligi. Suclu ilan edilmesi icin erken.
MuhammedSaid
31-07-2012, 22:48:31
Glaze black hole tüm araçlara uygulanır mı? Yoksa sadece siyah arabalara mı uygulanır? Nasıl uygulanır?
lrfan
01-08-2012, 05:59:45
Glaze black hole tüm araçlara uygulanır mı? Yoksa sadece siyah arabalara mı uygulanır? Nasıl uygulanır?
Her renk araca glaze olur ama koyu renklerde asıl işini yapar. Elle ya da makine ile ince tabaka sürülüp silinir hemen
kadir_
04-08-2012, 14:19:14
Sabah direksiyon sınavına gittim az önce aldığım habere göre 95 almışım :)
ugurcnplt
04-08-2012, 14:59:16
Sabah direksiyon sınavına gittim az önce aldığım habere göre 95 almışım :)iyi hadi geçmiş olsun.
SekoLive
11-08-2012, 07:31:48
dün real81le denk geldik yolda yanında tek değildi selam veremedim :) burdan selam olsun
fenomen
14-08-2012, 13:40:16
https://www.facebook.com/groups/157159334347747/?notif_t=group_r2j
engin8990
16-08-2012, 23:18:29
Selam arkadaşlar burada yeniyim aracımda ön tamponda bir kaç çizik ve taş çarpasına bağlı iki yerde hata var bunu nasıl giderebilirim ya da bursada önerebiliceğiniz bir yer varmı.
lrfan
17-08-2012, 06:57:27
Bizim işleri genelde sağda solda yapacak yer azdır, foto eklersen daha kolay yardım ederiz.
ugurcnplt
17-08-2012, 09:57:39
http://1.bp.blogspot.com/-GuZV7Vw-_7E/UC3r4qKDiKI/AAAAAAAABMk/zQh99qr-jtY/s320/agresif-785845.jpg
resim güzelmiş
Kerim
19-08-2012, 17:08:34
Ön ve arka camda çıkaramadığım beyaz noktalar var.Temizlik açısından polisaj yapmayı düşünüyorum. AG car glass polish almaya gerek varmıdır?Boya polishide iş görürmü(427)?
Ön ve arka camda çıkaramadığım beyaz noktalar var.Temizlik açısından polisaj yapmayı düşünüyorum. AG car glass polish almaya gerek varmıdır?Boya polishide iş görürmü(427)?
Masrafa gerek yok, dediğiniz gibi boya polishi halleder ;)
GÖKHAN06
19-08-2012, 18:41:53
Arkadaşlar bu benim cd çalara bi çare bulun :) Zannedersem aux girişi yapılabiliyormuş bu iş orjinalliğini bozmaz değil mi yani ortalıkta kablolar gezinir mi ? Maliyetli bir iş midir? Herhangi bir teypci yapabilir mi? Yada alternatif başka bir yol var mıdır?
Arkadaşlar bu benim cd çalara bi çare bulun :) Zannedersem aux girişi yapılabiliyormuş bu iş orjinalliğini bozmaz değil mi yani ortalıkta kablolar gezinir mi ? Maliyetli bir iş midir? Herhangi bir teypci yapabilir mi? Yada alternatif başka bir yol var mıdır?
Bizim Chevy için bir ara araştırmıştım, teybi söküp arkasında aux girişi var ise torpidodan kablo çıkartıyorlardı ve teybi geri takınca kod gerekiyordu.
GÖKHAN06
19-08-2012, 19:55:47
Bunların arkasında var mıdır acaba aux girişi.
Bunların arkasında var mıdır acaba aux girişi.
Bilmiyorum :( Sorun neydi? Bulamadım konuyu.
GÖKHAN06
19-08-2012, 22:13:45
Teyp zaten mp3 çalmıyor track çalıyor hatta onuda çalamıyor tahminim cd okuyucu gözün temizlenmesi gerekiyor. Sürekli cd çekmek ayrı bir sıkıntı zaten. En dandik teyplerde bile usb girişi var bu arabada yok. Fm transmitter alayım dedim o da ayrı bir sıkıntı çıktı çok kalitesiz ses veriyormuş. Orjinal teybide sökmek istemiyorum. Kısacası bu teybe bi usb girişi veya aux girişi gibi bir şey lazım.
Şöyle bir sorun olabilir, bizim Chevy'de geçen seneden bu yana "cd error" veriyordu. Orijinal cd'lerde sorun yok fakat benim yaptıklarım çalmıyordu, geçici olarak cd'yi taktıktan sonra ileri tuşuna basıp bırakıyordum defalarca, kafasına eserse çalıyordu.. Piyasada ne kadar CD varsa denedim, hatta "music CD" olanları da denedim fakat cd kalitesiyle alakası yokmuş.
Bunun üzerine bilgisayardaki parçaları winamp ile convert ettim ve convet edilen dosyaları nero'ya koydum. En dandik cd bile çalışıyor şimdi :ok:
Eğer arkadan aux girişi varsa torpido gözüne kablo çektir, ucuza da mp3 player alırsın sürekli orada durur. Biraz kurcala, çalma moduda (radyo, CD, aux), eğer aux diye seçenek varsa bağlantı soketi olması lazım.
Not: Chevy'nin radyosu aux destekli fakat radyonun menüsünden aux seçeneğini iptal edebiliyorsun, yani aux seçeneği menüde kapalı ise çalma modunu seçerken radyo ve cd olarak gözüküyor. Menüden aux seçeneğini aktif hale getirince radyo, cd ve aux olarak modlar çıkıyor (teybin arkasından aux kablosu olmasa bile)
Sanırım biraz karmaşık anlattım, umarım yardımcı olur :ok:
GÖKHAN06
20-08-2012, 00:43:54
Çok teşekkür ediyorum. Bende de aynı şekilde ''cd error'' diye hata veriyor bazende şarkıyı çalarken sinir bozucu sesler çıkarıyor. Ben şimdilik şu winamp olayını bir deneyeyim, aux girişi içinde bayramdan sonra bir göstereyim. Menü de aux diye bir yazıya hiç rastlamadım ama biraz daha karıştırayım. Cd changer menüsü var aslında ama cd changer yok :) Belki oradan bir işlem yapılabilir. Ayrıca bluetoothda var gibi, yani telefon kontak açıkken nokıa diye birşey buluyor ama bağlanamıyor sonradan eklenmiş bir şey sanırım ve şifreli olsa gerek.
Telefonun FM transmitter'ı da olabilir o.
Yanlış hatırlamıyorsam parçaların formatı ya .wma ya da .wav olacak.
GÖKHAN06
20-08-2012, 16:45:52
İkisinden biri büyük ihtimal birde cda var ama bakacaz artık :)
cda olmadığından eminim :D ya wma ya da wav :D
SekoLive
22-08-2012, 07:11:27
arkadaşlar selam,
bi ufak sıkıntım var aslında benim için büyük...
dün mezar ziyaretine giderken su bidon unun kapağı tam oturtulmamıs fren yaptıgımda sağ ön paspasa döküldü 1 litre kadarı.. bende suyu dısarı bosaltıp paspası koyup devam ettim
bugun sabah arabaya bindiğimde malesef cok cok kötü bi kokuyla karsılastım paspas hala nemli onu cıkarttım eve bindim arabaya geldm işe...
bu koku gitmesi için napmalıyım arabnaın taban halısıda bi bölümü nemliydi...
canım cok sıkıldı yardımlarınızı tecrübelerinizi rica ediyorum
ali dayı
22-08-2012, 07:28:52
serkan bildiğim kadarı ile havalar sıcak arabanın kapılarını aç su dökülen döşeme ve paspas kurusun koku kalmaz..
bende çok döküldü..
yeni sıfır aldığım,tempra arabama köyden bidonla süt getirirken döküldü..
sen koku goglamamışsın yada koku nedir arabaya süt dökde öğren..:++:
araba aylarca eşşek ölüsü gibi koktu..
yeni arabanın komple döşemesini söktürttüm iki üç günde öyle bekledi..ne kimyasallar sıktırtdım..koku giderici..
yeni döşeme taktımda kurtuldummu bilemiyorum psiklojik sonunda arabayı sattım kurtuldum..
fakat su da çok döküldü..hala da dökülebiliyor..koku kalıcı değilde geçicidir..yoksa kendi arabama kokudan binemezdim..
kapıları aç iyice kurusun birazda spery sık..
SekoLive
22-08-2012, 08:17:17
abi aklıma geldi suyunu aldıgın bezide bagaja atmstm o anda yol sıkıstıgından sıkmadan koymstum oda kokmus güzelim bezi attım gitti şuan sinirden...
yanlız süt olayı efsaneymiş... :D
umarım geçer arabanın camları açtım güvenliğede söledm kardeş arabayı götürmesinler dikkat et gerçi binen arabayı çalmakdan vazgeçer :D bu kadar kötü kokuyla
GÖKHAN06
22-08-2012, 08:27:41
İyice kurusun birşeyciği kalmaz :)
SYSOP
22-08-2012, 09:02:48
Malum yaz ayları nemli mayoyla oturulan döşemeler bir iki gün koku yapıyor kuruyup havalandıktan sonra bişey kalmıyor su sonuçta ;)
Malum yaz ayları nemli mayoyla oturulan döşemeler bir iki gün koku yapıyor kuruyup havalandıktan sonra bişey kalmıyor su sonuçta ;)
o haltı bizim teyze yaptı. koca kıçıyla bir oturdu üstünede bez örtüğüm halde koltuğa geçti. bir altı ayda onun kokusunu çektim. siz siz olun sakın araba ile denize kimseyi götürmeyin yada duşu olan biryere götürün duştan sonra kurumalarını bekleyin.
serkan bildiğim kadarı ile havalar sıcak arabanın kapılarını aç su dökülen döşeme ve paspas kurusun koku kalmaz..
bende çok döküldü..
yeni sıfır aldığım,tempra arabama köyden bidonla süt getirirken döküldü..
sen koku goglamamışsın yada koku nedir arabaya süt dökde öğren..:++:
araba aylarca eşşek ölüsü gibi koktu..
yeni arabanın komple döşemesini söktürttüm iki üç günde öyle bekledi..ne kimyasallar sıktırtdım..koku giderici..
yeni döşeme taktımda kurtuldummu bilemiyorum psiklojik sonunda arabayı sattım kurtuldum..
fakat su da çok döküldü..hala da dökülebiliyor..koku kalıcı değilde geçicidir..yoksa kendi arabama kokudan binemezdim..
kapıları aç iyice kurusun birazda spery sık..
abi ne diyorsun bizim yeğen yarım litre döktü. hemen üstüne su döküp sulandırıp emdirdim birkaç defa ama o koku var ya 1,5 sene çıkmadı. iflahımızı söktü. kışın ortasında bile pencere açtım.
SYSOP
22-08-2012, 12:14:30
o haltı bizim teyze yaptı. koca kıçıyla bir oturdu üstünede bez örtüğüm halde koltuğa geçti. bir altı ayda onun kokusunu çektim. siz siz olun sakın araba ile denize kimseyi götürmeyin yada duşu olan biryere götürün duştan sonra kurumalarını bekleyin.
:D baya ıslak binmiş sizin teyze galiba :kork2:
Valla ben akşamları 4-5 gibi gidiyorum denize bir iki defa girdikten sonra duş kurumayı bekleyip dönüyorum.Ama ne kadar olsa da biraz nemli kalıyor benim kumaş koltuklarda hissettim bikaç defa ama dediğim gibi uzun sürmesi :ok:
ali dayı
22-08-2012, 14:52:56
gıcık,tilt,ifrit olduğunuz,görüntüsünü bırak adını duyduğunuzda bile huylandığınız,
karşılaştığınızda yüzünüzdeki,gözünüzdeki tik'lerin arttığı vücudunuzda seğrimeler başladığı
birisi varsa,
ne edip edip arabasının döşemesine pişmiş çiğ veya hazır farketmez süt dökün...:kiki:
dökün ve ertesi günü bakın arabaya binince ne yapıyor..
işi gücü bırakıp o kokuyu temizlemeye yada temizlettirmeye çalışacaktır..:hanz:
arabasına bir kere binen kokarca ile aynı yatağa girmiş gibi bir daha asla onun arabasına binmeyecektir..:++:
arabanın kokusu hakkında herkez fikir yürütecek fakat bir türlü çözüm bulunamayacıktır..
kişi kendiside arabadan nefret edecek hale gelecek arabayı tez elden satışa çıkaracaktır..
fakat müşteri bulmak ne mümkün..almak için arabaya binen kokunun keskinliğinden arabadan inmesi bir olacak koku burnuna sinişmeden ordan tüymenin yolunu arayacaktır..:lol:
zatı muhteremin,arabayı satabilmesi için döşemeleri söktürüp değiştirmesi gerekecektir..:adm:
lağım bile bu kadar kokmayacağına göre artık oh olsun diyebilirsiniz..:)
aslında paraya kıyıp gtechnic I1 fabric guard alıp uygulayacan rahata ericen. ben yeni arabaya ziebartta yaptırdım ne olur olmaz diye ama ne ürün kullandılar bilmiyorum.
SYSOP
22-08-2012, 20:46:42
aslında paraya kıyıp gtechnic I1 fabric guard alıp uygulayacan rahata ericen. ben yeni arabaya ziebartta yaptırdım ne olur olmaz diye ama ne ürün kullandılar bilmiyorum.
Bence şart siparişi verdik bakalım sıkıntısız gelir inşallah bekliyoruz.
SekoLive
23-08-2012, 06:48:58
günaydın beyler,
kokuda hafifleme var önerileriniz için saoln :)
kadir_
23-08-2012, 12:31:06
1 saat sonra ümraniyeye geçeceğim octavia A4 için jant göbeği arıyorum geçen yıkamacı düşürmüş orjinalide bir dünya para ümraniyede nerde bulabilirim?
Parasn ile oto 2000 i aradım elimizde yok dediler.Üsküdar ve çevreside olabilir..
Arkadaşlar,
Forumda en altta bulunan güncel konuların mesajları ve yandaki kısımlarda yükleniyor yazısı öylece bekliyor.
3 farklı tarayıcı ile denedim ancak nafile. Ne yapmam lazım?
lrfan
23-08-2012, 12:56:43
Arkadaşlar,
Forumda en altta bulunan güncel konuların mesajları ve yandaki kısımlarda yükleniyor yazısı öylece bekliyor.
3 farklı tarayıcı ile denedim ancak nafile. Ne yapmam lazım?
www.skodaturkey.com (http://www.skodaturkey.com) sitesinden gir bence, bazı ayarlar diğer domainlerde sorun çıkarmıştı.
Merhaba Gökhan,
Sendeki dertten ben de muzdaripim. Mesajını görünce küçük bir arama sonucunda bak ne buldum, bu konuda beraber bir çalışma yapabiliriz, hem de Ankarada'yız :ok:
IRSZVGjWTtE
www.skodaturkey.com (http://www.skodaturkey.com) sitesinden gir bence, bazı ayarlar diğer domainlerde sorun çıkarmıştı.
Teşekkürler İrfan Bey, sorun halloldu.::)
GÖKHAN06
23-08-2012, 13:40:10
Merhaba Gökhan,
Sendeki dertten ben de muzdaripim. Mesajını görünce küçük bir arama sonucunda bak ne buldum, bu konuda beraber bir çalışma yapabiliriz, hem de Ankarada'yız :ok:
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Ben bu işlerden hiç anlamam ama haftaya bu işlerden anlayan bir arkadaşım gelecek videoyu onu bir izleteyim bakalım umarım yapılabilir. Durumu size iletirim.
Kerim
04-09-2012, 21:29:38
Uzun süre önce aldığım plak2r bitmek üzere.Bu sefer başka bir plastik bakım ürünü denemek istiyorum.Neler tavsiye edersiniz?
Çok parlak bir görüntü olsun istemiyorum.
Meguiars quik interior detailer nasıldır ?
ladacı8086
09-09-2012, 07:30:55
Uzun süre önce aldığım plak2r bitmek üzere.Bu sefer başka bir plastik bakım ürünü denemek istiyorum.Neler tavsiye edersiniz?
Çok parlak bir görüntü olsun istemiyorum.
Meguiars quik interior detailer nasıldır ?
Meguiars Suprime Shine kullandım onu önerebilirim. Finishi ne çok parlak ne de mat, benim hoşuma gidiyordu. AG VRC de kullanabilirsiniz. Kokusu yeter :D
fmaka
09-09-2012, 08:56:12
yaz sonu srp,colli 476,glaze,nxt uyguladım.
Korumanın uzun süreli olması için ne önerirsiniz?
Kış için her ay meg sarı waxı kullanmayı düşünüyorum zararı olurmu?teşekkürler
lrfan
09-09-2012, 09:02:24
yaz sonu srp,colli 476,glaze,nxt uyguladım.
Korumanın uzun süreli olması için ne önerirsiniz?
Kış için her ay meg sarı waxı kullanmayı düşünüyorum zararı olurmu?teşekkürler
Doğru yıka, bilmediğin köpüğü sıktırma, doğru kurula, ayda bir wax iyidir ;)
Kerim
11-09-2012, 20:28:16
Yarın zımpara siparişi vereceğim.Resimi alıntı yaptım.Kaputtaki portakallanma resimdekiyle hemen hemen aynı.Kaçlık zımparalar almalıyım?Marka fark edermi?(meguiars-smirdex?)Yün pad almama gerek varmı?Einhellin yün padi ile waxy2000 uygularsam zımpara izleri gidermi?Denemeyi bulaşık makinesinde yapacağımhttp://www.skodaturkey.com/images/icons/icon10.gifOndada portakallanma varhttp://www.skodaturkey.com/images/icons/icon10.gif
http://f1209.hizliresim.com/11/c/cxhng.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
SekoLive
12-09-2012, 10:25:12
beyler adam aramızdanmı
arabasını ciziyolarms :D
oda böyle yapmışşş
http://www.haber7.com/neler-oluyor-hayatta/haber/923520-oglum-bak-git-plaka-oldu
Otomobilinin plakası 01 BAK 25 (http://www.haber7.com/etiket/01+BAK+25) olan kuaför, 'bak' kelimesinin önüne 'oğlum', sonuna da 'git' yazdırarak temizlik işçisinin "Oğlum bak git" sözünü plakasına yansıttı. Demiroğlu, plakasının bu espriye uygun olduğunu belirterek, "Bazıları otomobile dokunarak çizilmesine neden oluyor. Bunlara uyarı amaçlı da oğlum bak git (http://www.haber7.com/etiket/o%C4%9Flum+bak+git) esprisini yaptım" dedi.
beyler adam aramızdanmı
arabasını ciziyolarms :D
oda böyle yapmışşş
http://www.haber7.com/neler-oluyor-hayatta/haber/923520-oglum-bak-git-plaka-oldu
Otomobilinin plakası 01 BAK 25 (http://www.haber7.com/etiket/01+BAK+25) olan kuaför, 'bak' kelimesinin önüne 'oğlum', sonuna da 'git' yazdırarak temizlik işçisinin "Oğlum bak git" sözünü plakasına yansıttı. Demiroğlu, plakasının bu espriye uygun olduğunu belirterek, "Bazıları otomobile dokunarak çizilmesine neden oluyor. Bunlara uyarı amaçlı da oğlum bak git (http://www.haber7.com/etiket/o%C4%9Flum+bak+git) esprisini yaptım" dedi.
:++::++::++:
bende geçenlerde gördüm. "ASS" (ing. kıç demek) plaka. yahu bunu bilerek mi aldın dedim. hoşuma gittiği için aldım dedi. dedim böyle böyle bari yanlarına yaz "sen ancak ASS'imi görürsün" diye biraz şekil olur dalga geçmezler.
bende geçenlerde gördüm. "ASS" (ing. kıç demek) plaka. yahu bunu bilerek mi aldın dedim. hoşuma gittiği için aldım dedi. dedim böyle böyle bari yanlarına yaz "sen ancak ASS'imi görürsün" diye biraz şekil olur dalga geçmezler.
Kaç tane vardır bilmem ama aynı plakayı eskişehir yolu üstünde mesa plazanın orada görmüştüm :haha::haha:
YGZ96
26-09-2012, 11:19:36
Bilecikte olan yok mudur yahu...
Fabia ve octavialar görüyorum buralarda ;)
ahcal
26-09-2012, 11:59:23
Bilecikte olan yok mudur yahu...
Fabia ve octavialar görüyorum buralarda ;)
Bende yalovadaki arkadaşları merak etmekteyim :)
Çizikleri daha iyi görebilmek için bu ampul nasıldır? Tabii bunu tepe lambasına değil de masa lambasına takmayı düşünüyorum.
http://img1.cokupicstatic.pl/c_big872887.jpg
GÖKHAN06
27-09-2012, 18:04:30
Geçenlerde birkaç yere sordum fakat anlayan pek yok. Sadece bi dükkanda adam bu tip ampullerle bir şey göremezsin dedi kafam kadar bir ampul önerdi yine aynı şekilde floresan ama bana sarı ışık daha iyi gibi geliyor.
Geçenlerde birkaç yere sordum fakat anlayan pek yok. Sadece bi dükkanda adam bu tip ampullerle bir şey göremezsin dedi kafam kadar bir ampul önerdi yine aynı şekilde floresan ama bana sarı ışık daha iyi gibi geliyor.
Şuan masa lambasına taktım, 1 saniye lambaya baktım hala gözlerim düzelmedi :D Sanırım işimi görür çünkü yarın polisaj var :D
GÖKHAN06
27-09-2012, 18:13:38
Kolay gelsin diyelim o zaman :) Bir tanede sarı ampul al yanına, bizim garajın ampulü arada bir yanıyor bayağı görebiliyorum o nedenle tavsiye edebilirim yani :)
McOğuz
27-09-2012, 19:19:49
Jm89sUMoBU4&feature=player_detailpage
Buradaki alet için forumda yazılmıştı. Bulamıyorum.
Salı günü çok aradım. O gün büyük bir göçüğün de sahibi oldum maalesef.
Pops a dent ile beraber bu alaet ile şansımı denemek isterim.
Hepsiburada gibi adreslerde pops a dent var. Youtube'taki alet nedir, nasıl edinebilirim?
lrfan
28-09-2012, 11:51:23
Okuldan erişim hızım arttı iyice :) 300 az geliyordu, 400 olmuş
İstanbul Üniversitesi Merkez Kampusu 300 Mbps -> 400 Mbps
kadir_
28-09-2012, 11:55:34
Okuldan erişim hızım arttı iyice :) 300 az geliyordu, 400 olmuş
İstanbul Üniversitesi Merkez Kampusu 300 Mbps -> 400 Mbps
Bizde koptu mu kopucak mı diye buralarda sürünelim :bnn::bnn:
lrfan
28-09-2012, 12:01:09
Bizde koptu mu kopucak mı diye buralarda sürünelim :bnn::bnn:
Akşam evden nete girince ben de sürünüyorum :D
SekoLive
08-10-2012, 10:54:52
http://www.sansursuzhaber.com/esrar-kuryeleri-polisten-kacinca-yakalandi-video_191673
fabiş kötü ellere düşmüş
Ağalar bu piano black boya ayrı bir boyamı yoksa metalik boya üzerine vernik atılmasıyla ortaya çıkan bir şeymi ? Nasıl bir şey bu ? :D
Prometheus
08-10-2012, 22:04:09
Normal boyaya 4 5 kat vernik atilmasi die biliyorum ben.
lrfan
09-10-2012, 07:38:55
Piano black sprey de var, mat siyahın tam tersi parlak finiş veriyor
fenomen
09-10-2012, 12:01:13
Arkadaşlar hepsiburada.com dan samsung galax telefon siparişi verdim 3.ekimde verdim hala sipariş ist.da kargoda.6 defa aradım hemen ilgileniyoruz dediler ama sonuç nafile.şiaketvar.com a yazdım oraya da ilgileneceklerine dair mesaj göndermişler.yine yok.Arkadaşlar bu mağazadan alışveriş yapmayın ben bıktım.Siz bişey almayın.
Detaycı
09-10-2012, 12:04:08
Süper hızlı gönderide miydi hocam ürün?
ali dayı
09-10-2012, 12:07:18
hocam üzüldüm..geçmiş olsun
tüh..vay namussuzlar vay...belki ellerinde şu an yoktur..
tedarik eder etmez göndereceklerdir.
hemen kötümserliğe kapılmamak lazım..:)
ahmedb
09-10-2012, 12:14:24
benim bir sipariş 10 günde diğeri de 25 günde geldi..
fenomen
09-10-2012, 16:44:00
Süper hızlı gönderide miydi hocam ürün?24 saatte kargo diyordu
hocam üzüldüm..geçmiş olsun
tüh..vay namussuzlar vay...belki ellerinde şu an yoktur..
tedarik eder etmez göndereceklerdir.
hemen kötümserliğe kapılmamak lazım..:)3 ekimden bu yana günde 3 kere arıyorum,yetkili departmana ileteceğiz diyorlar ama hala kargo verildi yazıyor adres sorunundan dolayı gönderilemiyor diyor.3 6 defa adresi yazdırdım ama aynı teraneler.çok palavracılar.demediğimi bırakmadım.:ban::ban:
benim bir sipariş 10 günde diğeri de 25 günde geldi..benimki bayrama gelir mi bilmem.çok adi şerefsiz bir mağazaymış.:ban::ban:
gokcen59
09-10-2012, 17:05:20
Arkadaşlar karayollarından KGS aldım 50 TL lik, ardından o gün kullandım geçtim. ve 2 haftalık süre içerisinde arabada durdu, geçen gün buluşmaya giderken aynı kartı okuttum BAKİYE YETERSİZ dedi, şok oldum, nedir durum ? ne yapabilirim ?
lrfan
09-10-2012, 18:29:52
Arkadaşlar karayollarından KGS aldım 50 TL lik, ardından o gün kullandım geçtim. ve 2 haftalık süre içerisinde arabada durdu, geçen gün buluşmaya giderken aynı kartı okuttum BAKİYE YETERSİZ dedi, şok oldum, nedir durum ? ne yapabilirim ?
Geçişlerini sorgulat, döküm iste
Ooo. Kgs Hgs oldu gibi bişeyler var ya o sebepten bir şey olmasın abi ? 50 Lirayı yüklediğin fişin duruyormu hala ? İrfan abininde dediği gibi...
Ayrıca bu piano black boyayı yapan,satan kim var ? Yaptıran,uygulayan var mı ?
Corsa D aracımın direksiyon kumandaları ve ön kokpitini boyatacağım ya da boyayacağım.
SekoLive
10-10-2012, 07:04:27
hgs dünde geçtim okumadı
arıyorm sorun yok diyolar
ama o kadar bekleyen arabanın içinden geçip kaçak uyarısı yemek utandırıcı olmaya başladı
ali dayı
10-10-2012, 15:15:20
Arkadaşlar hepsiburada.com dan samsung galax telefon siparişi verdim 3.ekimde verdim hala sipariş ist.da kargoda.6 defa aradım hemen ilgileniyoruz dediler ama sonuç nafile.şiaketvar.com a yazdım oraya da ilgileneceklerine dair mesaj göndermişler.yine yok.Arkadaşlar bu mağazadan alışveriş yapmayın ben bıktım.Siz bişey almayın.
hocam ne oldu proplem çözüldümü..
ben fotoğraf makinelerine bakıyordum..
hepsiburada.com amma da indirimli satıyor..
piyasadan %30-40-50 kesin daha ucuz..
gokcen59
10-10-2012, 16:41:42
Geçişlerini sorgulat, döküm iste
Nerde yapabilirim o işi abi ? fişim yanımda yok.
lrfan
10-10-2012, 17:50:52
Nerde yapabilirim o işi abi ? fişim yanımda yok.
PTT'ye git, HGS numaranla soruştur ne keisilmiş diye
İşe yarar belki
http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/violation.jsf;jsessionid=E1B92A09172312AE86A43547A 26D5C8D
GÖKHAN06
10-10-2012, 20:31:47
Hepsiburada işi acayip şekilde cıvıttı artık. Geçenlerde bir ürün hakkında soru sordum cevaplamadılar ardından neden cevap vermediklerini sorduğumda gelen cevap keşke bu soruyu da cevapsız bıraksalardı dedirtti.
Soru ve cevap arasındaki ilişkiyi çözebilen olursa beni de bilgilendirsin :D
Soru: Dün sabah saatlerinde ürün bilgisi almak için sorduğum soruya 24 saat geçmesine rağmen hala cevap alamadım. Sipariş vermem lazım ama hala beklemekteyim. 27.09.2012 08:27:31
Cevap: 51640860 nolu siparişiniz çıkışa hazır durumda olup fatura çıkış sıralamasına göre en kısa sürede paketlenerek kargoya verilecektir.
Saygılarımla.
28.09.2012 17:32:01
Uğur@k@r
11-10-2012, 08:10:03
...Soru: Dün sabah saatlerinde ürün bilgisi almak için sorduğum soruya 24 saat geçmesine rağmen hala cevap alamadım. Sipariş vermem lazım ama hala beklemekteyim. 27.09.2012 08:27:31
Cevap: 51640860 nolu siparişiniz çıkışa hazır durumda olup fatura çıkış sıralamasına göre en kısa sürede paketlenerek kargoya verilecektir.
Saygılarımla.
28.09.2012 17:32:01
Hızlı çalışıyorlar işte!:rm: Sen cevabı alamadan daha onlar paketi kargoya vermek üzereler bile!:kiki:
Haftaya eline ulaşır demek istemişler abi :D
GÖKHAN06
11-10-2012, 20:51:16
Bilgi almak için sorduğum sorunun cevabı hala gelmedi :D
kaptan52
11-10-2012, 20:56:08
Ben Mahkemelik Olmuştum Onlarla :)
fenomen
11-10-2012, 21:21:14
hocam ne oldu proplem çözüldümü..
ben fotoğraf makinelerine bakıyordum..
hepsiburada.com amma da indirimli satıyor..
piyasadan %30-40-50 kesin daha ucuz..dünden bu yana 5 defa aradım hep şöyle diyorlar"söylediklerinizi ve memnuniyetsizliğinizi ve durumun aciliyetini yetkili departmana ileteceğiz"diyorlar.Hatta ben bugün akşam üzeri son aradığım kişinin yüzüne bu tekrarı aynen söyledim böyle diyaecektiniz değil mi dedim evet dedi eleman.ya dedim ben o kadar erdim ki:kiki: sayenizde
kalbinizden geçenleri dahi okuma melekem gelişti dedim.yine utanmadan aynı şeyleri tekrarladı.yani gelişme yok.
yurtiçi kargoyu aradım telesekreter çıktı beni hemen tanıdı ve tc kimlik nomu tuşlamamı istedi benim soyadımı kodladı ve kargonun gönderi aşamasında olduğunu söyledi.
öğleyin aradığımda bayan çıktı ve aynı şeyleri tekrarlamaya başlayınca dedim ki siz ne kadar adi,şerefsiz,müşteriye karşı saygısız vede ahlaksızsınız bu terbiyesizliği kimden öğrendiniz dedim vede telefonu yüzlerine kapattım.Telefon gelmeden ben manisa psikiyatr polikılınığine yatırırlarsa hanım alır artık kargoyu.Bunlar gerçekten çok terbiyesizler.bu arada şiakayetvar.com a yazıyorum anında cevaplandırıyorlar hemen sorunun çözümleneceğini söylüyorlar.
Bunlar iyice paraya doymuşlar müşteriye saygı kalmamış arkadaşlar.
fenomen
11-10-2012, 21:41:38
arkadaşlar flaş gelişme var.....flaşşşşşşşşşşşş. yurt içi kargo dan takip no aldım ürün şu an ilçeye gelmiş.:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:: oly::oly::oly::oly::oly:
fenomen
12-10-2012, 18:27:27
Nihaye teslim aldım.Gittim buraya gelmemiş kusura bakmayın ortaca'da dediler.Ulen ha bir defa doğru bi iş yapın dedim.Oradan ortaca ilçesine geçtim nihayet oradan aldım.365tl+15 defa telefon etmek+30 km yol=ve telefoooooooooooonnnnnnn geldi.
Hadi gözün aydın hocam. :D Hepsiburada dan alışveriş yapmak ne kadar meşakkatli olmaya başladı artık. Seneler evvel almanyadan sipariş geçilir mercedesler aylarca beklenirdi. Şimdi bir benzerini hepsiburadaamaelimizdeyokmerdivenaltındayapıncayol larız.com yapıyor.
GÖKHAN06
12-10-2012, 22:46:46
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.modacar.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=135134
Bu bildiğin ilaçlama pompası sanki, farkı neymiş acaba :D
GÖKHAN06
12-10-2012, 23:11:45
Bende merak içerisindeyim :D:D İş gören bir şey ise almak lazım. Bu aralar basınçlı yıkamaya taktım ama fl işine uyuz oluyorum makineden pahalı namıssız :D İyi bir alternatif arıyorum :D
Bende merak içerisindeyim :D:D İş gören bir şey ise almak lazım. Bu aralar basınçlı yıkamaya taktım ama fl işine uyuz oluyorum makineden pahalı namıssız :D İyi bir alternatif arıyorum :D
Ben parasında değil yerindeyim :D Mekan yok bende, olsa düşünmem alırım ;)
Bunlarla komple aracı yapmak zor olur, ama olur. Yine de basınçlı makine şart ama ;)
GÖKHAN06
12-10-2012, 23:31:39
Öyle deme yav insanın zoruna gidiyor, canbus misali :D
Karcher'ın kendi fl'si ile ilgili bir kaç video izledim beğendim açıkçası fiyatı da uygun ama hala kararsızım çünkü yer sorunu bende de var ayrıca bayağıda gürültülü aletler.
ahmedb
13-10-2012, 07:26:26
bunu anlayan açıklasın...
1.007,72 TL KDV Dahil
854,00 TL KDV Hariç
http://www.724odeal.com/product.php?id_product=1390
bunu anlayan açıklasın...
1.007,72 TL KDV Dahil
854,00 TL KDV Hariç
http://www.724odeal.com/product.php?id_product=1390
:D %18 i her türlü ödemeyecekmiyiz sanki :++:
ahmedb
13-10-2012, 07:36:40
300 ml =1.007,72 TL KDV Dahil ?? :eek:
fiyatı demek istemiştim...
Hacı Köksal
13-10-2012, 08:02:16
5 li pakette muhteşem indirim var abi :D
ahmedb
13-10-2012, 08:07:29
neyin indirimi..:hanz:
bunun 5lisi mi 1000 tl 100lüsü mü? ne bu anladın mı?
McOğuz
13-10-2012, 10:28:48
1.007,72 TL KDV Dahil
854,00 TL KDV Hariç
5 Adet: 0,96 TL
10 Adet: 0,91 TL
20 Adet: 0,81 TL
Hakikatten karışık anlatmışlar.
Toptan fiyatı verilmiş sanki ama anlaşılmasın diye de iyi uğraşılmış.
fenomen
13-10-2012, 14:41:04
Hadi gözün aydın hocam. :D Hepsiburada dan alışveriş yapmak ne kadar meşakkatli olmaya başladı artık. Seneler evvel almanyadan sipariş geçilir mercedesler aylarca beklenirdi. Şimdi bir benzerini hepsiburadaamaelimizdeyokmerdivenaltındayapıncayol larız.com yapıyor.:D:D en son telefonda saydırmadığım kalmamıştı meğersem ben telefonda saydırırken kargo izmire gelmişmiş.ulen bir defa dönünde kargo şurda bari deyin.merdivenaltına sipariş etsem çoktan yapar gönderirlerdi.sanırım çin'den sipariş ettiler.Bir daha hepsiburada.com ile işim olmaz lafını edenide:vur::vur::vur: aynen geçerim.:rm::rm::rm:
ahmedb
13-10-2012, 15:34:07
ben tavsiye ederim
azıburadaçoğutedarikcideodanezamangelirseşansına.c om
bulent45
13-10-2012, 20:16:16
Dostlar 98 vectra cd hakkında kullananların, bilenlerin olumlu- olumsuz yorumlarını alabilirmiyim?bir tane buldum.130000'de lpgli siyah 13500 fiyat istiyor.degisenin ılmadıgını soyluyor sahibi.aracı görmedim yarın bakacağız. Nette de araştırıyorum olumluda olumsuz yorumlarda mevcut :confused: kafam karışık :confused:
GÖKHAN06
13-10-2012, 22:05:48
Dostlar 98 vectra cd hakkında kullananların, bilenlerin olumlu- olumsuz yorumlarını alabilirmiyim?bir tane buldum.130000'de lpgli siyah 13500 fiyat istiyor.degisenin ılmadıgını soyluyor sahibi.aracı görmedim yarın bakacağız. Nette de araştırıyorum olumluda olumsuz yorumlarda mevcut :confused: kafam karışık :confused:
B kasa vectrayı çevremde kullanıp da memnun olan hiç görmedim ben. Özellikle bir akrabamız da vardı adam arabayı yıl boyunca neredeyse hiç kullanmazdı yıllık bakımını düzenli yaptırırdı ama senede bir tatile gider o zamanda yolda kalırdı.
Ama ben seviyorum bu araçları :) Birazda şans meselesi tabi.
turker
13-10-2012, 22:34:23
Çok hoş araç olmakla birlikte çok sorunları var, ustam aldırmadı bana... Elindeki sorunlu olanları örnek göstermişti...
bulent45
14-10-2012, 13:11:43
B kasa vectrayı çevremde kullanıp da memnun olan hiç görmedim ben. Özellikle bir akrabamız da vardı adam arabayı yıl boyunca neredeyse hiç kullanmazdı yıllık bakımını düzenli yaptırırdı ama senede bir tatile gider o zamanda yolda kalırdı.
Ama ben seviyorum bu araçları :) Birazda şans meselesi tabi.
Çok hoş araç olmakla birlikte çok sorunları var, ustam aldırmadı bana... Elindeki sorunlu olanları örnek göstermişti...
Genel kanı olumsuz.aracı goremedlm daha ama pek sıcakta bakamıycam :(. Başka sevdalara yoneleyim :rolleyes:
Ağalar corsaya mercekli xenon yaptırmak istiyorum. Sonradan yaptıran varmı ? Kimler yapar,nerde yaparlar ? :)
Sonradan takılan xenonlar ayarlı olsa dahi muayeneden geçmiyormuş diye okudum.
fenomen
17-10-2012, 19:45:01
ben tavsiye ederim
azıburadaçoğutedarikcideodanezamangelirseşansına.c om:lol::lol::+1::kiki:
Dün akşam Migros marketinde Autokit markalı bu ürünü vardı. 6 parça ve ucuzdu, kapaklarını açtım baktım çok kötü kokuyorlardı.
http://www.alisveriskulupleri.com/urunresimleri/altincicadde-autokit-ultra-yazlik-oto-bakim-seti.jpg
Bundan hariç ürün daha vardı (markasını hatırlayamıyorum) 4 parça 500 ml'lik şişelerde kumaş temizleyici, cam sil, lastik parlatıcı, torpido temizleyici.
ali dayı
19-10-2012, 08:23:44
Dün akşam Migros marketinde Autokit markalı bu ürünü vardı. 6 parça ve ucuzdu, kapaklarını açtım baktım çok kötü kokuyorlardı.
http://www.alisveriskulupleri.com/urunresimleri/altincicadde-autokit-ultra-yazlik-oto-bakim-seti.jpg
Bundan hariç ürün daha vardı (markasını hatırlayamıyorum) 4 parça 500 ml'lik şişelerde kumaş temizleyici, cam sil, lastik parlatıcı, torpido temizleyici.
ekşimiştir.
fenomen
21-10-2012, 22:53:23
arkadaşlar benim yeni led tv de dahili uydu alıcısı var ama bi halta yaramıyor uyduruk gibi.Şunu alsam bir netice hasıl olur mu sizce.şifre kırma özelliği varmış.Belgesel hastası oldum çıktım.
http://www.shoppingtv.com/arama/6/0.aspx?Arama=Trident+Mini+Full+Hd+Uydu+Alx03xcx03x sx03x
ali dayı
22-10-2012, 06:14:49
linkdeki cihazlar için parana yazık..
yılların yılı dreambox kullanıcısı olarak,
hocam,VU+ veya dreambox al..tabi hd lerini..
al da hızı ve şifre çözmeyi gör..bir kere al evladiyelik kullanırsın..:ok:
he he he he
asla pişman olmazsın..
diğer uydu cihazları fasa fisodur..:)
Uğur@k@r
22-10-2012, 07:19:26
linkdeki cihazlar için parana yazık..
yılların yılı dreambox kullanıcısı olarak,
hocam,VU+ veya dreambox al..tabi hd lerini..
al da hızı ve şifre çözmeyi gör..bir kere al evladiyelik kullanırsın..:ok:
he he he he
asla pişman olmazsın..
diğer uydu cihazları fasa fisodur..:)
Dreambox ***' ü çözemiyodu bir aralar. Aşıldı mı o sorun?
ali dayı
22-10-2012, 08:41:04
Dreambox eutolsat uydusunu çözemiyodu bir aralar. Aşıldı mı o sorun?
aman dayıların gülü,
yerin kulağı vardır..:aman:
ırdato hayır açılamıyor,çözülemiyor...
fakat cw ler hala izlenebiliyor diye duydum..
anlıyacağın topçular izlenemiyor..fakat popcular izlenebiliyor..:rm:
kadir_
22-10-2012, 08:57:14
Dreambox ***' ü çözemiyodu bir aralar. Aşıldı mı o sorun?
Dreamboxlara ıptv ile yayın veriyolar son güncellemede *** sistem değiştirdi ve hepsinin elinde patladı :D
ali dayı
22-10-2012, 09:03:44
bu mevzuunun uzamamasını rica ediyorum...
lütfen..
gereksiz yere gereksiz şeyleri saçmalıyoruz..
fenomen
22-10-2012, 09:10:43
bu mevzuunun uzamamasını rica ediyorum...
lütfen..
gereksiz yere gereksiz şeyleri saçmalıyoruz..
nedenkine ya:dede: uzasın var:dede:sın maksat muhabbet değil mi:lol:
ali dayı
22-10-2012, 09:21:45
nedenkine ya:dede: uzasın var:dede:sın maksat muhabbet değil mi:lol:
uydu cihazları ile bilgiler uzayabilir..
hatta türksat'dan,hispsata'a kadar herşeyi konuşabiliriz..
7 derecedeki eutelsat hariç..
bu derecedeki uydu ile ilgili konuşmayalım...
belanın B kelimesinden bile uzak durmakda fayda vardır..
ama sen yinede uydu cihazı alacaksan yukarda saydığım iki cihazdan birini al..
araştırmada fayda var hocam..:ok:
Uğur@k@r
22-10-2012, 11:13:06
...ırdato...cw...
Bunlar da ne ola ki?!:blm::hmm:
McOğuz
22-10-2012, 11:31:33
Tv almak için kararımı verdim (2 yıl araştırma sonunda)
Bir baktım uydu almak lazım. O gece sabaha kadar uygulamadım.
Habire araştırma derinleşti.
Bu aletlerin çipleri önemli imiş.
Iyi denenler deli para.
Allah'tan (c.c.)alma listemdeki dahili uydulu olan modeli vardı aldığım mağazada.
Kurtardigim nokta şifreli kanal seyretme ihtiyacım olmaması idi.
Allah (c.c.) gönlüne göre cihaz bulmanızı nasip etsin.
ali dayı
22-10-2012, 12:47:42
Bunlar da ne ola ki?!:blm::hmm:
elimde beş benzemez var...:fiuv:
bu eli pas geçebilirmiyim :hanz:
Uğur@k@r
22-10-2012, 13:06:22
elimde beş benzemez var...:fiuv:
bu eli pas geçebilirmiyim :hanz:
Hö?...
ali dayı
22-10-2012, 13:38:21
Hö?...
yapma dayı,:utan:
diyorlar,diyorduk,diyecekler,demişler,derler...der ler...:p
şu anda hocama uydu cihazı lazım..
hep beraber,bakcez garik..:kiki:
fenomen
22-10-2012, 15:32:43
Dıscovrı ceynıl belgesellerini çözecek uydu cihazı lazım ama 100 tl olacak en yüksek ali dayı
fenomen
22-10-2012, 15:37:05
Tv almak için kararımı verdim (2 yıl araştırma sonunda)
Bir baktım uydu almak lazım. O gece sabaha kadar uygulamadım.
Habire araştırma derinleşti.
Bu aletlerin çipleri önemli imiş.
Iyi denenler deli para.
Allah'tan (c.c.)alma listemdeki dahili uydulu olan modeli vardı aldığım mağazada.
Kurtardigim nokta şifreli kanal seyretme ihtiyacım olmaması idi.
Allah (c.c.) gönlüne göre cihaz bulmanızı nasip etsin.dahili uydu alıcısı üfürükten teyyare selam söyle o yare cinsinden bir cihaz.ondan dolayı fonksiyonel bişi olsun diyorum.ayrıca şu anki dahili uydu cihazından dolayı kanal geçişleri adamı deli edecek cinsden,2.5 sn zaman alıyor.şimdi karizmatik bir tv ye yakışmıyor karizma meselesi yani.ali dayı bu işe el atmalısın.:ok:
ali dayı
23-10-2012, 15:05:04
dahili uydu alıcısı üfürükten teyyare selam söyle o yare cinsinden bir cihaz.ondan dolayı fonksiyonel bişi olsun diyorum.ayrıca şu anki dahili uydu cihazından dolayı kanal geçişleri adamı deli edecek cinsden,2.5 sn zaman alıyor.şimdi karizmatik bir tv ye yakışmıyor karizma meselesi yani.ali dayı bu işe el atmalısın.:ok:
saygıdeğer hocam,
o televizyona Vu+ Uno HD bu gider..Vu Ultimo Linux HD PVR var ama çok pahalı..
paraya kıyıp bir kere alacaksın bir daha arkana bakmayacaksın..
aşağıdaki,linkde vu+ lar var
http://www.hepsidijital.com/VU-_br_1045
bu cihazların kanal geçişlerini,şifreli kanalların şifreleri çözmeleri göz açıp kapamakdan daha hızlıdır..
linux işletim sistemi kullandıkları ve çok özel işlemcileri ile,pc den daha hızlıdırlar..
bir kere kullanmaya başla vazgeçilmez sevdan olacaktır..
yok olmaz diyorsan
çok eski,goldmaster 2mb flaşlı 7400 serisi vardır..
HD değildir ama elden bulursanda al..
o serinin üstüne azıcık 9400 ler uyar..
birazda next diyecemde pek dilim varmıyor..
sayısız uydu cihazı denemiş...
1986 lı yıllarda arkadaşımın tır kullanan abisine,yunanistan'dan 160 cm lik aliminyum çanak getirtip insan kafası kadar elenbilerle analog olarak,
astra uydusunu seyredecem diye çatılara tüneyip damlarda sabahlamış tam adamına soru sordun..:adm: :hah:
ugurcnplt
23-10-2012, 19:06:10
http://www.superskoda.com/skoda/octavia-i/octavia-i-00-09-tour-rare-drink-coin-holder-beige
bunu a4 kasada nereye takacaz bilen var mı?
lrfan
23-10-2012, 19:16:08
http://www.superskoda.com/skoda/octavia-i/octavia-i-00-09-tour-rare-drink-coin-holder-beige
bunu a4 kasada nereye takacaz bilen var mı?
El freni yanına ;)
http://i222.photobucket.com/albums/dd53/rk696/Octavia%20cupholder%20removal/9.jpg
ugurcnplt
23-10-2012, 19:32:10
El freni yanına ;)
http://i222.photobucket.com/albums/dd53/rk696/Octavia%20cupholder%20removal/9.jpg
hmm orası kullanışsız olur.bizimki gibi koltuk ısıtma ve esp olmayan donanımlar için,onların yerine olsaymış iyi olurdu.
Quadrifoglio
26-10-2012, 09:01:05
Tmm'dir,hallettim.
fenomen
26-10-2012, 10:00:31
69.sayfaya gelmişiz
Bu forumun gerçeği yansıtmadığını iddaa etmiş :lklk::haha::kiki::xx:
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1385081/skodaturkeycom-gercekleri-yansitmiyor-sadece-sponsor-firmalara-calisan-bir-forum
Bu forumun gerçeği yansıtmadığını iddaa etmiş :lklk::haha::kiki::xx:
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1385081/skodaturkeycom-gercekleri-yansitmiyor-sadece-sponsor-firmalara-calisan-bir-forum
o vatandaş selam yok sabah yok. zart diye girip ilk mesajında böyle site kurduk bu malları satıyoruz diye atladı. destursuz girersen destursuz atılırsın. bir incele, yöneticiye sor. sen zaten bunu yazmasan da forumda gören arkadaşlardan biri siteni bulup burada yazardı. senin amacın yanlış arkadaş. ne diyecen.
ugurcnplt
27-10-2012, 17:36:25
o vatandaş selam yok sabah yok. zart diye girip ilk mesajında böyle site kurduk bu malları satıyoruz diye atladı. destursuz girersen destursuz atılırsın. bir incele, yöneticiye sor. sen zaten bunu yazmasan da forumda gören arkadaşlardan biri siteni bulup burada yazardı. senin amacın yanlış arkadaş. ne diyecen.
forumun kurallarını çiğnemiş olabilir ama alper hocam bundan önceki sitelerimizdede 4-5 yıldır üyeydi.
o zaman tanıdık arkadaşlar vasıtasıyla site ismi gönderilseydi daha iyi olmaz mıydı. bu arkadaş tahmin ettiğim kişiyse eğer şimdi beni de tereddüte düşürdün.
:kat::kat::kat:
Şikayet biçimi "kendi çalar kendi oynar" durumuna düşmüş. Onun böyle davranış sergilemesiyle forum kan kaybetmez, gerçekçi olduğunu bu forumun içerisinde olan arkadaşlar bilir. Bu forum sayesinde önemli bilgiler öğrenen arkadaşlar var bilhassa benim, bu açıdan haksızlık yapmış.
ali dayı
27-10-2012, 20:41:17
69.sayfaya gelmişiz
70..:hoh:
fenomen
28-10-2012, 16:39:28
70..:hoh::bnn::bnn::bnn:
gokcen59
31-10-2012, 20:46:57
Şikayet eden kişi azakoglu değil, ismi lazım olmayan bir yetkili servisin şikayeti. :) Uyarılmasına gerek yok zaten sahibinden.com falan zannetti burasını. Cevabınıda aldı.
03ekim08
01-11-2012, 21:41:01
http://www.hepsiburada.com/liste/autocsi-50x70cm-buyuk-boy-3-lu-orjinal-microfiber-temizlik-ve-parlatma-bezi-eko-paket/productDetails.aspx?productId=otcsa11373&categoryId=20035733
üstatlar bu ürün kurulama bezi için nasıl olur. überi tutmaz ama boyutları iyi
lrfan
02-11-2012, 09:04:07
http://www.hepsiburada.com/liste/autocsi-50x70cm-buyuk-boy-3-lu-orjinal-microfiber-temizlik-ve-parlatma-bezi-eko-paket/productDetails.aspx?productId=otcsa11373&categoryId=20035733
üstatlar bu ürün kurulama bezi için nasıl olur. überi tutmaz ama boyutları iyi
Boyut ve fiyat güzel, ama kurulama için değil bu ama yine de iş yapar arada bir sıkarsan
Silecek kollarından sonra paslanmış jantlara el atacaktım ama gözümde büyüdü, krikoyla olacak iş değil çünkü :D
Jant yerine kapı kollarında olan çizikleri gidermek için zımpara ve linkteki ürünü kullanıcam. Koyu mat gri renginde, orijinal rengine yakın. Açıklamalarda astara gerek yok diye yazmışlar, astarsız mı yapsam yoksa?
http://www.motipdupli.de/index.php?id=tm_1019&L=2
bu sprey ürün plastik çevrelerini iyi ve geniş biçimde izole etmen lazım.
Parçaları söküp boyamayı düşünüyorum, hem sökümü zor değil hem de daha kolay boyarım.
Boya öncesi 600'lük zımpara çok mu kalın gelir dersiniz?
zımpara konusunda fikrim yok. pütürlü plastikse zımpara yüzeyi düzleştirebilir. ben marketlerde satılan arexons'un kunststoff neu schwarz diye bir ürününü aldım. ayakkabı boyası gibi. ondan sürdüm. kuruyunca naylonumsu bir kaplama oldu. tamponlardaki aynen duruyor. kapı kollarını sürekli kullandığım için bir parça azaldı. (opel astrada) tabi plastik siyahsa, gri ise kullanılmaz.
GÖKHAN06
03-11-2012, 00:23:53
Silecek kollarından sonra paslanmış jantlara el atacaktım ama gözümde büyüdü, krikoyla olacak iş değil çünkü :D
Jant yerine kapı kollarında olan çizikleri gidermek için zımpara ve linkteki ürünü kullanıcam. Koyu mat gri renginde, orijinal rengine yakın. Açıklamalarda astara gerek yok diye yazmışlar, astarsız mı yapsam yoksa?
http://www.motipdupli.de/index.php?id=tm_1019&L=2
Kriko ile o işe girişmek epey yorucu oluyor tecrübe ile sabit :D
Bu ürün hakkında bilgim yok ama ton farkı oluşursa sürekli gözüne batar :) Bu ürün yerine plasti dip kullansan olmaz mı, gri rengi yok mudur?
Resim temsilidir.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1b/Opel_Corsa_interior.JPG
Boyamak istediğim yer kapı açma kolu, etrafındaki çerçeve ve kapıyı kapatırken çektiğimiz yer. Bu kısım pütürlü değil, sadece bir kısmında ufak çukurlar var, sorun olacağını sanmıyorum.
Liftin nimetleri be Gökhan :D
Ton farkı olmaz, yani boyamak istediğim yer ve kapının geri kalan kısmı farklı tonlarda zaten ;)
GÖKHAN06
03-11-2012, 01:27:27
İç açma kolunu şeediyon sen tamam o zaman boya gitsin :D
Aynen :D Aslında inceden de zımpara yapsam fena olmaz :D Sınavlar beni rahat bıraksa garajda foam lance party yapıcam. Bunun gibi :adm:
http://studentevents.files.wordpress.com/2011/04/foam-party-shower1.jpg
kadir_
03-11-2012, 22:00:54
Fuardan yeni geldim.Doğuş grubu tam bir rezeletti özellikle audilerin kapısının kilitli olması beni çok sinirlendirdi.Bahaneleride arabaların satılması sahiplerinin içine binilmemesini istemesiymiş.Fuarda böyle bir saçmalığı ilk defa duydum görende Ferrari satıyor sanar.Maseratilerin bile kapıları açıktı yazık..
bende dış taraf sanmıştım. dedim nasıl sökecek. o zaman benim dediğim ürün işine yaramaz.
MuhammedSaid
03-11-2012, 22:14:01
Fuardan yeni geldim.Doğuş grubu tam bir rezeletti özellikle audilerin kapısının kilitli olması beni çok sinirlendirdi.Bahaneleride arabaların satılması sahiplerinin içine binilmemesini istemesiymiş.Fuarda böyle bir saçmalığı ilk defa duydum görende Ferrari satıyor sanar.Maseratilerin bile kapıları açıktı yazık..
+1.....
ben superb'i galerideki sergiden almıştım. millet in bin kapı ayarını bozmuştu (kapı düşmüş) sonra gidip düzelttirdim. eğer alınmışsa sahipleri haklı. öte yandan fuardaki malın satılması da bir garip; belki başka alacaklar varsa bile inceleyemeyeceği için alamayacak.
kadir_
03-11-2012, 22:35:51
ben superb'i galerideki sergiden almıştım. millet in bin kapı ayarını bozmuştu (kapı düşmüş) sonra gidip düzelttirdim. eğer alınmışsa sahipleri haklı. öte yandan fuardaki malın satılması da bir garip; belki başka alacaklar varsa bile inceleyemeyeceği için alamayacak.
Bende buraya takıldım alan kişilerin suçu yok firmanın suçu var.Neden çıkıp fuardaki arabayı satarsın ki alıcak adam beklesin 3-5 hafta sonuçta bu arabalar sergilenmek için orada.Eminim ki dünyanın başka bir yerinde seri üretim araçlarda böyle bir saçmalık yoktur..
MuhammedSaid
03-11-2012, 22:38:45
Fuardaki malı satmasın bencede...
öyle. tanıtım amaçlı getirdiğin arabayı satıyorsun. al siparişi git galeride sat.
fenomen
03-11-2012, 23:15:18
arkadaşlar haftaya izmir'e gitmeyi düşünüyorum ogs sistemi derdi var,bunu kısa yoldan nasıl hallederim bi sürü para vermek istemiyorum,5-10 tl otoban ücreti için ciddi masraf yapmak istemiyorum.Bir daha ne zaman oradan geçerim kimbilir.kestirme yolu varmıdır bunun?
kadir_
03-11-2012, 23:27:08
arkadaşlar haftaya izmir'e gitmeyi düşünüyorum ogs sistemi derdi var,bunu kısa yoldan nasıl hallederim bi sürü para vermek istemiyorum,5-10 tl otoban ücreti için ciddi masraf yapmak istemiyorum.Bir daha ne zaman oradan geçerim kimbilir.kestirme yolu varmıdır bunun?
30 tl verip hgs alman lazım hocam :)
muhammet kgs kart kullanılıyor hala. gişelere girmeden evvelki benzincilerde yükleme yapıyorlar ama satıyorlar mı bilmiyorum. önceden gişede satıyorlardı. inenler kazaya sebebiyet veriyorlar diye aldılar oradan.
fenomen
04-11-2012, 13:06:35
Şimdi bir arkadaşdan kgs kart aldım içinde varmış herhalde olur,arkadaş oluyor dedi.
lrfan
04-11-2012, 16:09:40
Şimdi bir arkadaşdan kgs kart aldım içinde varmış herhalde olur,arkadaş oluyor dedi.
Olur, KGS araca özel değil, aynı sınıf her araçla kullanırsın
Detay konusunda yapılacak bir şey kalmadığı için şu aralar trimleri boyamaya sardım :D
Corsa'nın silecek kollarını ve iç kapı kollarını boyamak var aklımda, bunlardan sonra da dün gece uyku tutmayınca cam film olayına da kafayı taktım :D Anladığım kadarıyla film işi için bir hayli sabırlı ve titiz olmak gerekiyor, yani çok büyük profesyonellik gerektiren bir iş değil sanırım. Eğer kaliteli ve uygun fiyatlı film bulursam alıp yapmayı düşünüyorum. Başarısız olursam da tecrübe olmuş olur ;)
O değil de, benim gidişat hiç iyi değil :vur::sck:
McOğuz
04-11-2012, 19:42:34
http://www.avmmall.com/techno-by-avmmall/urunler/isikli-fiber-optik-ayakkabi-bagcigi/1/86/23175/1513?utm_source=Demiroren&utm_medium=Demiroren&utm_content=Techno_GKNYY5040&utm_campaign=Ekim12&pbz=130560-103699-15681
Bu sayfadaki nasıl bir şeydir. Araçlarımızda kullanılır bir şey midir?
fenomen
08-11-2012, 19:55:55
http://lh4.ggpht.com/-CYfC7DJpcik/UCgIb2WYwTI/AAAAAAAAfnU/X6cHuhuzggI/2013-Skoda-Rapid-Hatchback-Render-1.jpg?imgmax=1800
arkadaşlar süper bi makina tam gençler için bitirim.
kadir_
10-11-2012, 20:01:21
Octiye park sensörü alacağım sizce tampon bandına mı yapayım yoksa bantın alt kısmına mı?
Tampon bandına yap müdür.
ugurcnplt
11-11-2012, 13:44:33
Octiye park sensörü alacağım sizce tampon bandına mı yapayım yoksa bantın alt kısmına mı? Ben orjinali tamponda diye tampona taktım,sen de gri renkli olandan alıp(siyah alıp kendin boyama) tampona takabilirsin.
Gearbox
11-11-2012, 17:30:30
Plastiğin rengini almayan bir zift temizleyici biliyor musunuz?
ladacı8086
11-11-2012, 17:37:08
Plastiğin rengini almayan bir zift temizleyici biliyor musunuz?
Decabit denedin mi Mehmet? Forumda plastik kısma zarar verip vermemesi ile ilgili bir bilgi yok fakat sorun yaşayan/belirten de yok :ok: Daha kullanmak nasip olmadı bana da :D Meg tar and bug remover isimli ürünü kullanıyorum. Plastik kısımlara zarar vermedi ne ladada ne de civicte.
Gearbox
11-11-2012, 17:47:18
Decabit denedin mi Mehmet? Forumda plastik kısma zarar verip vermemesi ile ilgili bir bilgi yok fakat sorun yaşayan/belirten de yok :ok: Daha kullanmak nasip olmadı bana da :D Meg tar and bug remover isimli ürünü kullanıyorum. Plastik kısımlara zarar vermedi ne ladada ne de civicte.
Decabit denemedim. Elimde AG Tar Remover var onu deneyeceğim gözükmeyen bir yerde.. Davlumbaz içleri ile plastik kısımları temizleyeceğim ondan soruyorum , geri dönüşü olmayan bir yola girmeyelim.
ladacı8086
11-11-2012, 18:25:12
Decabit denemedim. Elimde AG Tar Remover var onu deneyeceğim gözükmeyen bir yerde.. Davlumbaz içleri ile plastik kısımları temizleyeceğim ondan soruyorum , geri dönüşü olmayan bir yola girmeyelim.
AG Tar Remover'ın da iz, leke vs bırakmaması lazım. Sen yine de tedbiri elde bırakma dene ama Decabit ve Meg Tar and Bug Remover sorun çıkarmıyorsa o da çıkarmaz. Agresif bir ürün değiller sonuçta EST vb gibi :hmm:
fenomen
11-11-2012, 22:18:31
Arkadaslar cuma gunu izmir'e giderken AYDIN'da teknosaya ugradim ve 119tl ye navking aldim ama adresi yaziyoruz ara diyor tusluyoruz konum bulunamadi diyordu sonra yolu gõstermeye basladi daha sonra kayboldu.velhasil kullanmasini bilemedik mi anlamadim.3saat 25 dk geldigim izmire 7 saatte varabildim ve ugramadigim semt kalmadi desem olur.ben mesela alsancak tren gar yazdim illa sok ve no istiyor şasirdim yani nasil yapsam bilmemkine.
kadir_
11-11-2012, 22:27:46
Tampon bandına yap müdür.
Ben orjinali tamponda diye tampona taktım,sen de gri renkli olandan alıp(siyah alıp kendin boyama) tampona takabilirsin.
Tampon bandına tam oturmayabilir diye düşünüyorum ?
E-bay sağolsun TR de 55 tl olan şeyi 25 liraya satıyor alıp takayım hemen :D
http://www.ebay.com/itm/New-4-Parking-Sensors-Car-LED-Display-Reverse-Backup-Radar-Kit-/150714367278?pt=US_Relays_Sensors&hash=item231746bd2e
lrfan
12-11-2012, 08:21:40
Arkadaslar cuma gunu izmir'e giderken AYDIN'da teknosaya ugradim ve 119tl ye navking aldim ama adresi yaziyoruz ara diyor tusluyoruz konum bulunamadi diyordu sonra yolu gõstermeye basladi daha sonra kayboldu.velhasil kullanmasini bilemedik mi anlamadim.3saat 25 dk geldigim izmire 7 saatte varabildim ve ugramadigim semt kalmadi desem olur.ben mesela alsancak tren gar yazdim illa sok ve no istiyor şasirdim yani nasil yapsam bilmemkine.
Tren garının bulunduğu cadde adını yazsaydın, genelde gideceğim yere önce netten bakıyorum, cadde sokak adı alıyorum
fenomen
12-11-2012, 21:28:37
Tren garının bulunduğu cadde adını yazsaydın, genelde gideceğim yere önce netten bakıyorum, cadde sokak adı alıyorumhocam bugün epey karıştırdım bulunduğum yerden dalaman'a rota hesap yaptım ve simulasyon bile yaptırdım sesle tarif falan gayet güzel.ama dün çok rezil oldum izmir'de.
fenomen
12-11-2012, 21:31:09
Arkadaşlar e-posta aldım yani akbank hesabından extraya baktım 5 defa hesap özeti ücreti alınmış ve her birisinden 6 tl kesilmiş.Yani banka hesabına bakmak da bu kadar fahiş ücret olurmu sizce bu korkunç bişdir yahu,başına gelen varmı?
Ben bundan böyle bu bankayla ilişiğimi keseceğim.tam yan kesiciymiş bunlar.
Uğur@k@r
13-11-2012, 08:22:02
Arkadaşlar e-posta aldım yani akbank hesabından extraya baktım 5 defa hesap özeti ücreti alınmış ve her birisinden 6 tl kesilmiş.Yani banka hesabına bakmak da bu kadar fahiş ücret olurmu sizce bu korkunç bişdir yahu,başına gelen varmı?
Ben bundan böyle bu bankayla ilişiğimi keseceğim.tam yan kesiciymiş bunlar.
Garanti, ATM' lerden aldığın minik fişlere bile 0,50TL alıyor.
Alayının dini para, Allah ' ı (tövbeler olsun Rabbim) €, peygamberi $, mezhebi de ¨ olmuş hepsinin.
Akif Hoca
13-11-2012, 08:35:22
cuma günü YAPI KREDİ worldcard hesap ekstremde 65 TL üyelik ücreti gördüm. akşam aradım; yok harcama sözü verin, yok world puanlarınızdan düşelim v.s. dedi. Olmaz kredi kartımı kapatmak istiyorum dedim. Bu kez world puanlarınız da boşa gider dedi, gitsin kapatın dedim. kapattık, kartınızı imha edin, kart numarasıyla borçlarınızı ödersiniz dedi. tamam dedim.
Pazartesi genel merkezden arıyoruz, kartınızı açalım, kartı imha ettiyseniz yenisini gönderelim, 65 TL ve world puanlarınızı iade edelim dedi.
Tamam dedim, parayı kurtardım, bir daha kullanmayacağım 1 ay sonra da tamamen kapatacağım..
lrfan
13-11-2012, 08:39:37
Akif, garanti worldcard nedir yahu, ilk kez duydum :) Garanti bonusu bilirdim, Flex falan
Akif Hoca
13-11-2012, 08:54:14
Akif, garanti worldcard nedir yahu, ilk kez duydum :) Garanti bonusu bilirdim, Flex falan
Düzelttim Hocam:kiki:
Halen sinirim geçmemiş, sinirlenince şapşırmışım:xx:
Uğur@k@r
13-11-2012, 11:34:55
Bu arada hiç kullanmadığım Akbank Axes kartıma üyelik ücreti yansıtmışlar. "O zaman kartı kapatalım" dedim. Hiç itiraz etmediler. "Ne ayak lan" bâbında bir ifadeyle sorunca; "kartınızı iptal ederiz ancak bu üyelik ücretini gene de ödemek zorundasınız" dediler. "ulan hanımefendi ben o üyelik ücretini ödemek istemiyorum, ondan iptal ediyorum" dedim. Kartı tekrar açtı, o ücreti iptal etti ancak kart üç ay boyunca iptal edilemezmiş. İki ay kaldı, iptal edeceğim. Bir de ota kampanya boka kampanya diye SMS' ler geliyor habire. Bunlar için de tazminat davası açıp kazansam hayatımın sonuna kadar çalışmama gerek kalmaz ha.:kiki:
Baylas
13-11-2012, 11:47:21
Çoğu banka ile çalışırım hatta Köksal abi şahit olmuştur bu duruma hepsinde vadeli yada vadesiz mevduatlarım olduğu için benden bırakın kart ücretini eft ücreti bile almıyorlar :)
Siz bankaya değilde onları size mahkum etmek daha iyidir ;)
Akif Hoca
13-11-2012, 12:24:28
Hızımı alamadım, Axess Kartı da kapatmak için aradım, kullanmıyorum kapatmak istiyorum dedim.
Kapatmayın ocak 2014 e kadar üyelik ücreti v.s. almayalım dedi. Kapatalım, istemiyorum dedim. İlk alış-verişiniz için 100 TL indirim yapalım dedi, hiç düşünmeden kapatalım dedim; kapattırdım. 3 gün içinde aramalarını bekliyorum..
Baylas
13-11-2012, 12:38:44
Hızımı alamadım, Axess Kartı da kapatmak için aradım, kullanmıyorum kapatmak istiyorum dedim.
Kapatmayın ocak 2014 e kadar üyelik ücreti v.s. almayalım dedi. Kapatalım, istemiyorum dedim. İlk alış-verişiniz için 100 TL indirim yapalım dedi, hiç düşünmeden kapatalım dedim; kapattırdım. 3 gün içinde aramalarını bekliyorum..
Abi seninle baş edemez o banka :)
Uğur@k@r
13-11-2012, 13:00:22
...Siz bankaya değilde onları size mahkum etmek daha iyidir ;)
Malî güç olduktan sonra her türlü maymun edilirler de, işte ... ... ...
Baylas
13-11-2012, 13:45:24
Malî güç olduktan sonra her türlü maymun edilirler de, işte ... ... ...
Çok değil abi herbirine 2000 TL yatırmıştım zamanında ki batan imar bankasında da param gitti benim. Vadelide kalıyor sürekli bu sayede kredi kartları limitleri de yükselmiş oluyor. Bende bütün ticari işlerimi kredi kartlarım ile yürütüp bankadan puanları topluyorum ay sonuda depomu fullüyorum puanlar ile.
Aslında kredi kartı kullanmayı bu yüzden seviyorum kolay kolay nakit ödeme yapmam taksitli de almam bu yüzden.
fenomen
13-11-2012, 14:38:36
Bende hemen kapatayım diyeyim belkide banada kıyak yaparlar belli mi olur,alayının dini imanı para..bankalar zaman zaman milyar dolar kar açıklıyorlar boşuna değil.milleti keriz yerine koyuyorlar.
fenomen
13-11-2012, 14:39:33
Abi seninle baş edemez o banka :):hanz::xx::kat::++:
ahmedb
13-11-2012, 16:57:12
çok yükleniyorsunuz, içlerinde iyi niyetliler de çok var.
baksanıza mesela bayramda ihtiyacı olana bayram kredisi veriyorlar..
amcanızdan isteseniz bazan alamazsınız,
ama elin oğlu dediğimiz adam gelmiş size kredi açıyor,
borcunuzu öteliyor, alışverişinize yardım ediyor
insanlık ölmemiş; umutsuz olmayalım...
lütfen...:eek:
Baylas
13-11-2012, 16:59:39
çok yükleniyorsunuz, içlerinde iyi niyetliler de çok var.
baksanıza mesela bayramda ihtiyacı olana bayram kredisi veriyorlar..
amcanızdan isteseniz bazan alamazsınız,
ama elin oğlu dediğimiz adam gelmiş size kredi açıyor,
borcunuzu öteliyor, alışverişinize yardım ediyor
insanlık ölmemiş; umutsuz olmayalım...
lütfen...:eek:
Abi bunu okurken bankalara hayır kurumu gözüyle baktım bi ara sayende :)
ahmedb
13-11-2012, 17:02:51
reklamlardan öyle görünüyor yoksa gerçek değil mi onlar?:(
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.